Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 7

Polecane posty

Gość gość
prymityw i bido intelektualna to jest obrażanie a mosiek to imie wiec cie nie obraził

gość dziś prymityw i bido intelektualna to jest obrażanie a mosiek to imie wiec cie nie obraziłxxTo nie obrażanie a stwierdzenie faktu na podstawie tego co pisze."mosiek" to jest imię wtedy kiedy napisze się go przez "M".I tern tekst z "mośkiem" nie mogł być do mnie bo nic co tam napisano nie dotyczy mojej osoby.

Gość gość
dotyczy , dotyczy panie mosiek , czyli Bruno Shatyn :classic_cool:

Tak? To wybierz dowolne dwa określenia z tego postu i uzasadnij ich prawdziwość w odniesieniu do mojej osoby na podstawie moich postów z tego lub poprzednich topików

Gość gość
Dajcie sobie spokój z tym omamistą,on żyje w swym omamie i to go napędza.Kaczofobia zaciemnia mu umysł.Jemu nie ma co ubliżać bo to chory człowiek,takiemu to trzeba współczuć,a nie pastwić się nad nim,no chyba że was to rajcuje:D

Fakt. Omamista tak ma. I można to łatwo sprawdzić pytając go o coś dotyczącego jego własnych słow.Okazuje się wtedy, że rzecz pochodzi z omamu bo w rzeczywistosci nic takiego nie istnieje.Zresztą zaraz zobaczymy po tym jak spełni moją prośbe z poprzedniego postu...A właściwie jak jej nie spełni bo nie potrafi...:DxxPrzypomnę post:"Bruno Shatyn dziś Tak? To wybierz dowolne dwa określenia z tego postu i uzasadnij ich prawdziwość w odniesieniu do mojej osoby na podstawie moich postów z tego lub poprzednich topików"

Jemu nie ma co ubliżać bo to chory człowiekxxNo nie. Nikt mu tu nie ubliża bo każdy wie, ze omamista to omamista i np w przeciwieństwie do mnie nie potrafi uzasadnić własnych słow.

Gość gość
:D :D :D,wyśpij się shmatynku,jutro czekają cie kolejne boje z ciemnymi pisowcami :D

Gość gość
shatyn obraża ludzi od prostaków prymitywów ze są bidy intelektualne i potem pisze ze to jego obrażają niezły kubuś z niego:D

Gość gość
taaaaaaaaaa tnie sie innym sie nie tnie :D

gość dziś shatyn obraża ludzi od prostaków prymitywów ze są bidy intelektualne i potem pisze ze to jego obrażają niezły kubuś z niegoxxJak ktoś jest prymitywem i bidą intelektualną to nie jest obrażanie tylko stwierdzenie faktu na podstawie jego własnych postów.Bo tylko prymityw i bida intelektualna zastępuje argument gówniarskimi próbami obrażenia rozmówcy...

gość dziś taaaaaaaaaa tnie sie innym sie nie tniexxNie?Zaraz dojedziemy do końca strony i wtedy udowodnisz światu, że sie innym (czyli m.in. tobie nie tnie...:D

No i jak widac omamista bazuje na omamie swoim bo jednak nie potrafił, wbrew zapewnieniom, uzasadnić na postawie rzeczywistych faktów, swoich słów.I właśnie po tym poznajemy omamistę...Dzisiaj występuje "na orange"...:D

We wtorek rozpocznie się dwudniowe posiedzenie Trybunału Konstytucyjnego, który zbada nowelizację ustawy o TK autorstwa PiS - zaskarżonej przez posłów PO, PSL i Nowoczesnej, I prezes Sądu Najwyższego, Rzecznika Praw Obywatelskich i Krajową Radę Sądownictwa. Na wtorkowej rozprawie zostanie rozpoznany również wniosek ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobry o odroczenie posiedzenia o 14 dni. (http://www.tvn24.pl)xxNo i TK, działając na podstawie Konstytucji RP, rozjedzie nowelizacje pisiową...:D

- Ja tych wydarzeń w ogóle nie pamiętam, to było 53 lata temu. Byłem tuż po maturze, pewnie można było niedojrzałego człowieka politycznie w coś wkręcić. Byłem wychowany w takim optymizmie, że ten socjalizm może mieć ludzką twarz - powiedział w rozmowie z "Faktami" TVN aktor, gdy zapytano go o współpracę z bezpieką. (http://www.tvn24.pl)xxZelnik oczywiście "nie pamięta" Ale z pewnością pamięta, że młody człowiek wtedy, czyli on, bez szkoły aktorskiej dostaje góówną rolę w ogromnej i prestiżowej produkcji filmowej.Przypadek?

List Ziobry do TK. "Wyrok wydany przez niewłaściwy skład nie może być opublikowany"• Prokurator generalny Zbigniew Ziobro napisał list do Trybunału Konstytucyjnego• W piśmie Ziobro pisze, że orzeczenie TK zawierające istotne błędy, nie podlega publikacjixxTylko, ze Zero nie pamięta, że to nie on jest od oceniania orzeczeń TK.On jest od ich wykonywania. Tylko i wyłącznie.

Tekst orzeczenia TK zawierający istotne błędy lub pochodzący od niewłaściwego składu, albo wydany z naruszeniem procedury nie może być publikowany do czasu usunięcia wad - napisał prokurator generalny Zbigniew Ziobro w piśmie do Trybunału Konstytucyjnego. xxZero jest po prostu bezczelny i arogancki. Mam nadzieję, że gdy pis straci włądze to takie osobniki wylądują przez sądami.

Prokuratura zbada obraźliwe komentarze pod adresem prezydenta Dudy. Doszło do znieważenia głowy państwa?• Po incydencie drogowym z udziałem prezydenta pojawiły się obraźliwe komentarze pod adresem Dudy• Prokuratura uruchomiła postępowania sprawdzające w tej sprawie• Za znieważanie głowy państwa grozi do trzech lat pozbawienia wolnościxxI słusznie. Tak właśnie powinno być.

Czy prezydent Andrzej Duda jest strażnikiem konstytucji? - Z tego jest po prostu jedynka. Nie było nawet wysiłku, żeby cokolwiek zrobić - odpowiada w programie "Tomasz Lis." Andrzej Olechowski. Były minister spraw zagranicznych zarzuca urzędującemu prezydentowi, iż nie ma po jego stronie prób nawiązania kontaktu z ludźmi inaczej myślącymi niż głowa państwa.xxDokładnie tak.

Gość gość
Masz coś jeszcze do dodania stary połgłówku z NH? Bo jak nie to w*********j spać. Czas najwyższy. Doopisz tu przegrańcu od dziewiątej i wklejasz jakieś goowna. Paszoł na wyro won warować sobaka.

Berczyński mówił, że podkomisja musi przede wszystkim zebrać wszystkie dostępne materiały, począwszy od materiałów komisji Jerzego Millera (tak nazywano Komisję Badania Wypadków Lotniczych Lotnictwa Państwowego, która zbadała katastrofę smoleńską w latach 2010-11), a także prokuratury. "Następnie musimy zrobić ich audyt, tzn. przejrzeć, następnie ocenić jakość tych materiałów, czasami zakwestionować ich prawdziwość, jeżeli tak się okaże, i następnie z tego, co będziemy wiedzieli, wyznaczyć następne kierunki badań" - wyjaśnił przewodniczący podkomisji.x"Spodziewam się, że odkryjemy czy opiszemy prawdziwy przebieg katastrofy" - zapowiedział Berczyński.xxStado amatorów nie mających pojęcia o badaniach wypadków lotniczych będzie robiło audyt raportu napisanego przez fachowców w tej dziedzinie...:D:D:D:D

Pytany o zarzuty, że podkomisja jest upolityczniona, Berczyński odpowiedział: "Ja sam jestem apolityczny, nie należę np. do partii Prawo i Sprawiedliwość, nie wiem, czy ktoś należy. Jest to grono ekspertów, którzy chcą wyjaśnić ten wypadek". Dodał, że sam zajął się wyjaśnianiem katastrofy, bo "pierwsze tłumaczenia na temat katastrofy były tak nieprzekonujące czy obraźliwe dla rozsądnego człowieka", że zdecydował się zabrać głos. "Myślę, że taka była motywacja innych członków komisji. Nie polityka, a właśnie chęć szukania prawdy" - dodał.xxI jeszcze kłamie...Żałosny typek.

Trybunał Konstytucyjny rozstrzyga spory kompetencyjne pomiędzy centralnymi konstytucyjnymi organami państwa.Art. 190.Orzeczenia Trybunału Konstytucyjnego mają moc powszechnie obowiązującą i są ostateczne.Orzeczenia Trybunału Konstytucyjnego w sprawach wymienionych w art. 188 podlegają niezwłocznemu ogłoszeniu w organie urzędowym, w którym akt normatywny był ogłoszony. Jeżeli akt nie był ogłoszony, orzeczenie ogłasza się w Dzienniku Urzędowym Rzeczypospolitej Polskiej "Monitor Polski".Orzeczenie Trybunału Konstytucyjnego wchodzi w życie z dniem ogłoszenia, jednak Trybunał Konstytucyjny może określić inny termin utraty mocy obowiązującej aktu normatywnego. Termin ten nie może przekroczyć osiemnastu miesięcy, gdy chodzi o ustawę, a gdy chodzi o inny akt normatywny dwunastu miesięcy. W przypadku orzeczeń, które wiążą się z nakładami finansowymi nie przewidzianymi w ustawie budżetowej, Trybunał Konstytucyjny określa termin utraty mocy obowiązującej aktu normatywnego po zapoznaniu się z opinią Rady Ministrów.Orzeczenie Trybunału Konstytucyjnego o niezgodności z Konstytucją, umową międzynarodową lub z ustawą aktu normatywnego, na podstawie którego zostało wydane prawomocne orzeczenie sądowe, ostateczna decyzja administracyjna lub rozstrzygnięcie w innych sprawach, stanowi podstawę do wznowienia postępowania, uchylenia decyzji lub innego rozstrzygnięcia na zasadach i w trybie określonych w przepisach właściwych dla danego postępowania.Orzeczenia Trybunału Konstytucyjnego zapadają większością głosów.

Sędziowie Trybunału Konstytucyjnego w sprawowaniu swojego urzędu są niezawiśli i podlegają tylko Konstytucji.xSędziom Trybunału Konstytucyjnego zapewnia się warunki pracy i wynagrodzenie odpowiadające godności urzędu oraz zakresowi ich obowiązków.xSędziowie Trybunału Konstytucyjnego w okresie zajmowania stanowiska nie mogą należeć do partii politycznej, związku zawodowego ani prowadzić działalności publicznej nie dającej się pogodzić z zasadami niezależności sądów i niezawisłości sędziów.

I Zero nic na to nie poradzi... Może sobie opowiadac te brednie ale to nie ma żadnego znaczenia...

Gość gość
gdzie piszą Myrevin, Otulona i Iftar?