Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum 7

Polecane posty

Tekst orzeczenia TK zawierający istotne błędy lub pochodzący od niewłaściwego składu, albo wydany z naruszeniem procedury nie może być publikowany do czasu usunięcia wad - napisał prokurator generalny Zbigniew Ziobro w piśmie do Trybunału Konstytucyjnego. xxA tymczasem Konstytucja:xxOrzeczenia Trybunału Konstytucyjnego w sprawach wymienionych w art. 188 podlegają niezwłocznemu ogłoszeniu w organie urzędowym, w którym akt normatywny był ogłoszony.

No i się zacina..A teraz, orange ktore twierdziło, że "innym się nie zacina" napisze coś nam...:DA my się z niego pośmiejemy...

gość dziś gdzie piszą Myrevin, Otulona i Iftar?xxNie wiem. Chyba nigdzie... Chociaż Iftar czasem coś tutaj napisze.A reszta?Może na orange... Bo się już wystarczająco ośmieszyli... Z moją pomoca oczywiście.

I zrobimy tak orange...Jak się całkiem zatnie to ja zadam ci proste pytanie a ty na nie odpowiesz natychmiast...:D

Gość gość
nawklejałeś jakieś głupoty a teraz podaj fakty

Nie wiesz orange ile to jest dwa plus dwa?Czyli twoja wiedza jest mniejsza niż wiedza uczestnika "zerówki"?Dwa plus trzy sprawiło trudność?No niemożliwe....:DCzyli innym się również tnie?No co za blamaż orange. Znowu się skompromitowałeś...:D

gość dziś nawklejałeś jakieś głupoty a teraz podaj faktyxxKtóre to są wg ciebie "głupoty" i dlaczego tak uważasz?I o jakie fakty ci chodzi? Dotyczące czego?

Gość gość
no właśnie wklejasz czyjeś teorie fragmenty wywiadów artykuły itd to udowodnij że to wszystko co wklejasz to prawda po co to wklejasz bez zadnych dowodów

Każdy może sobie sam sprawdzić czy to prawda. Ja mogę udowodnić, uzasadnić SWOJE WŁASNE słowa a nie czyjeś...Ty nawet swoich nie potrafisz uzasadnić...:D

Gość gość
to udowodniaj a nie tylko wklejaj ,na nic nie masz argumentów

Swoje słowa, opinie bardzo chętnie.A wklejać będe to co chce i twoje zdanie w tej sprawie nie ma żadnego znaczenia.Miłej nocy.:D

Gość gość
to co tu produkujesz też nie ma znaczena bo nie podpierasz tego faktami :D

Jak powiedziała premier Beata Szydło podczas briefingu w Mińsku Mazowieckim, dwudniowe spotkanie wybranych sędziów TK nie odbywa się zgodnie z obowiązująca w tej chwili ustawą. - Trudno uznać, żeby to było posiedzenie Trybunału, którego rozstrzygnięcia będą w związku z tym wiążące - dodała. Jak powiedziała, decyzja TK nie będzie orzeczeniem. - Nie mogę łamać konstytucji i takiego dokumentu publikować - stwierdziła. - Z przykrością stwierdzam, że po raz kolejny niestety część sędziów TK dokonuje pewnego aktu politycznego. W Polsce potrzeba jest teraz zgoda i konsensus polityczny, żeby uspokoić sytuację z Trybunałem Konstytucyjnym - powiedziała Szydło. (http://www.tvn24.pl)xxI w ten sposób pani premier łamie Konstytucję RP.

Gość gość
no i niech pani premier pogoni to szemrane towarzystwo.

Gość gość
Teraz za napisy na drzwiach kibla dzieci będą siedzieć. :-):-):-)

gość dziś no i niech pani premier pogoni to szemrane towarzystwo.xxPani premier nie pogoni oszołomów z pisu.A przy okazji łamie Konstytucję RP.

Gość gość
z fejsa L. Wałęsy dowiadujemy się że jest- PROROKIEM.

Fronda...xDzisiaj świętujemy Dzień Kobiet. Z tej okazji Ryszard Petru postanowił złożyć życzenia na Twitterze wszystkim kobietom w Sejmie. Jednak, trochę mu się pomyliło.xLider Nowoczesnej poprzez portal społecznościowy złożył „najlepsze życzenia dla Pań”. Oczywiście nie skończyło się tylko na tym. Dodał, że chodzi zarówno o kobiety z opozycji, jak i „koalicji rządowej”.xProblem pana Petru polega na tym, że.... nie mamy koalicji rządowej.xxNie mamy? Czyli wszyscy w rządzie są z jednej partii? Oni tam w tej Frondzie całkiem odjechali z tego oszołomstwa...:O

Gość gość
Oni tam w tej Frondzie całkiem odjechali z tego oszołomstwa... dokładnie tak samo jak prezes TK.

Gość gość
gość 2016.03.08 > śmieszny i żałosny to jestes ty. Lisowi to nawet do pięt nie dorastasz i niegdy nie dorośniesz. Życze tobie zdrowia