Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja mam sokowirowke i nie uwazam ze soki sa bezwartosciowe

Polecane posty

Gość gość

z sokowirowki takie uslyszalam opinie ze z wirowki soki sa bez wartosci ja nie robie sokow na zapas od tego mam sokowirowke zeby zrobic sok do wypicia od razu na sniadanie zawsze szybko powrzucam co mam i mamy swierzy sok dzisiaj byla marchew pomarancza i imbir, pyszy z lekkim kopem w smaku

Gość gość
Napewno bardziej wartościowe niż sklepowe

Gość gość
sorki - swieze oczywiscie

Gość gość
świeży sok a nie świerzy.

Gość gość
durna propaganda producentow wyciskarek

Gość gość
Nie wiem gdzie ludzie trąbią o tym ze soki ze świeżo wyciskanych warzyw i owoców sa bezwartościowe? Lepsze niz kartonowe szajsy.

Gość gość
nawet tutaj na kafe byl temat i wlasnie jakies osoby trabily ze proces wirowania wplywa ze traca na wartosci czy cos w ta manke ze sokowirowki to pieniadze w gowno, ze wyciskarka to taki ma proces wyciskania bla bla wszystkie wartosci zachowane bo wirowka rozrywa te owoce i taki tam belkot

Gość gość
Ja mam wyciskarkę do cytrusów. Wyciskam 1 grapefruita i 2 pomarańcze i mamy na śniadanie z mężem pyszny, świeży i zdrowy soczek. Kartonowe robione z koncentratu nie mogą się z nim równać.

Gość gość
ale jak sama nazwa wskazuje to jest tylko do cytrusow

Gość gość
Wyciskarka jest lepsza, bo wyciśnie sok nawet z natki pietruszki, poza tym ma mniej wytłoczyn, nic się nie marnuje. Do tego te obroty itd. na pewno coś w tym jest. Osobiście nie mam wyciskarki, jest dla mnie za droga, może kiedyś się dorobię, mam za to dwie sokowirówki i robię soki np. burak, marchew i sok z cytryny, albo pomarańcze z marchwią, jabłko z marchwią i selerem naciowym itd. Ostatnio wolę smoothies.

Gość gość
Sok z sokowirówki nie jest bezwartościowy, napewno jest lepszy od takiego z kartonu czy słodkiego napoju w stylu coli czy innego świństwa. Jednak nie ma co się oszukiwać, zobacz ile odpadków zostaje po wrzuceniu np. do sokowirówki... WIększość się marnuje. Wyszedłem z tego samego wniosku i wyminiłem sokowirówkę na wyciskarkę vortex. I jest super. Wyciska wszystko bez problemu i w dodatku zostaj***ardzo mało "śmieci"