Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piekna mama do lata..ktoś chce dołączyć?

Polecane posty

Gość gość

Mam 166 cm wzrostu i ważę 58-59 kg. Chciałabym zrzucić do lata ok 2 kg głównie z brzucha bo tam odkłada mi się dodatkowy tłuszcz, a nogi i tylek mam szczupłe. Chciałabym ujędrnic ciało ogólnie. Ostatnio się trochę zapuscilam. Ciągle obiecuje ze od jutra zacznę. . Może są tu jakieś mamy które chciałyby się przyłączyć. Zaczęłam od kupna hula hop bo podobno super działa na talię i brzuch..no i zakupiłam rękawice kessa i czarne mydło do poprawienia krążenia i wyglądu skóry. :-)

Gość gość
Mogę się przyłączyć. Tylko ja ćwiczę od dwóch tygodni.

Gość gość
Zapraszam;-) A co ćwiczysz? Jak było z motywacja u Cb? Czy skupiasz się na konkretnej partii ciała, chcesz schudnąć czy porostu ujędrnic ciało,?:-)

Gość gość
Ja jestem 4miesiące po porodzie, od 3tygodni ćwiczę A6W i -3kg od kiedy ćwiczę bo po miesiącu od porodu waga stanela :-( w ciąży ważyłam 78. Miesiąc po porodzie 61 i tak do czasu ćwiczeń a dziś 58kg. A wzrost podobne jak ty autorko 167cm

Gość gość
A ja przez ta zimę zrobiłam się taka leniwa i osowiala..od siedzenia na kanapie robi mi się płaskod***e:P Tak mam ze wszystkim..Musze zacząć się ruszać bo energii życiowej u mnie na wyczerpaniu.

Gość gość
Ja też chcę dołączyć. Co prawda u mnie o tyle gorzej bo rodzę dopiero za 2 tyg przez cc :/ ale muszę do wakacji się ogarnąć. Mam dość sporo nadprogramowych kilogramów. Ale zaczynam już się modlić o mały cud.

Gość gość
A to życzę szczęśliwego rozwiazania;-) Przez najbliższy miesiąc dwa i tak za bardzo pod względem gimnastyki nie poszalejesz,ale zadbać o skórę i twarz możesz jak najbardziej;-) Ma któraś z was dobry sposób na te czarne wagry na nosie? Chodzi mi o domowe sposoby i w ogóle na poprawę koloru ty skóry, bo mam taką szara,zmęczona.

Gość gość
Codziennie seks i same schudniecie, ciało się ujędrni i cera poprawi

Gość gość
Nie chcę Cie martwić, ale po cesarce to mogłam ćwiczyć dopiero po pół roku. Standardowo wcześniej niż 4 miesiące po cesarce nie wolno. Częstym powikłaniem jest rozejście się mięsni brzucha. Nie mówiąc o tym, że wszystko się goi bardzo powoli, zwłaszcza przecięta macica. No ogólnie można sobie narobić dużo problemów wcześniejszymi ćwiczeniami.

Gość gość
U mnie codzienny seks nie pomaga na zrzucenie wagi:).

Gość gość
Codzienny sex..no niestety ani ja ani mąż nie jesteśmy sex robotami i zwyczajnie czasem nie mamy ochoty na sex;-) Zresztą sex całego ciała nie wyrzezbi;-)

Gość gość
Sporo ćwiczę. Codziennie coś z grupy chodawkowska( turbo, killer), melb. To około 50 minut mi zajmuje. Dodatkowo dołączam jeszcze jakieś pół godziny ćwiczeń na konkretną część ciała np. na ramiona, uda. Sporo też ćwiczę na brzuch. A co do motywacji. To chcę schudnąć po ciąży. Chociaż po samej ciąży zostało mi nadwyżki 3 kg. Potem nie mogłam ćwiczyć przez cesarkę. Tak jak ktoś pisał powyżej od ginekologa dostałam zielone światło do ćwiczeń dopiero po 7 miesiącu od porodu. Zaczynałam swoje odchudzanie od prawie 54 kg. Teraz mam 52,5 kg. Od dwóch tygodni ćwiczę i zmieniłam swoje żywienie. Chce schudnąć głównie z brzucha, ud, tyłka i twarzy. A wiem, że z brzucha i twarzy nie da się schudnąć bez chudniecia całego ciała.