Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie zrobili z taka baba????

Polecane posty

Gość gość

95 lat. sama niczego nie zrobi. przy sobie nawet. ale zyc! musi. wszystkich zadrecza tym co jak maja jej zrobic. a drze morde, ze sie flaki wywyracaja. dom caly chodzi. lucyfer to myszka przy niej. w nocy snuje sie po domu i 10 razy cos rozbija, sklada, rozklada.... ratunku!!!!!! doradzcie cos. kazda doba to przynajmniej 20takich serii /czarna rozpacz\.

Gość gość
może do psychologa ja nie wiem moja babcia to normalna siedzi w pokoju psa głaszcze ogląda trwam i klepie różaniec od czasu do czasu wyjdzie do kościoła oczywiście z asystą bo sama w tym wieku to wiadomo zasłabnie albo ktoś ją napadnie jeszcze się sadzi na kuchnię to trzeba ją odgonić ale ogólnie spokojna

Gość gość
emeryci zyja za dlugo a pozytku nie ma z nich zadnego . Zre to, pije i pierdzi w stolek a wszystko za nasza krzywde.

Gość gość
ta ludzie sobie nie zdają sprawy że kiedyś będą starsi

Gość gość
jakby jeszcze tylko zarlo. ale ona nam pieklo zamiast domu zrobila. p***bica ciezka. czy my to musimy znosic..???

Gość gość
zabawne. nie chodzi o wiek. chodzi o zachowanie. forsuje swoje kosztem innych. i to JAKIM!!!!!!! DO TEGO JEST BEZWZGLEDNA PERFIDNA I PRZEBIEGLA. normalni starsi tacy nie sa.

Gość gość
"masz szczescie." oczywiscie ze normalni starsi sie tak nie zachowuja. wsciekla chazarzyce masz w domu.