Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skorpion kochanek jaki jest.

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o mężczyznach skorpionach. Rzeczywiście są tak dobrymi kochankami? Jak sprawdzają się jako mężowie. Czy można obawiać się zdrady z ich strony ? Poznałam właśnie faceta z pod tego znaku. Jest wyjątkowy chyba się zakochuje w nim. Tylko boję się rozczarowania bo jestem po kilku nieudanych związkach. Proszę o jakieś rady ale tylko z doświadczenia proszę.

Gość gość
Ja lubię sex jestem skorpionem ale jednocześnie nie lubie ludzi spod tego znaku. W sumie to chyba jestem mieszańcem Skorpiona ze Strzelcem bo urodziłem się na przełomie.

Gość gość
podobno jestem dobrym kochankiem Skorpionem i bzykam sobie Wagę , mężem nie jestem i nie będę.

Gość gość
Możesz coś bliżej? Dlaczego ich nie lubisz?

Gość gość
Skorpiony sa strasznie falszywe ale przez to magnetyczne... zniewalające.trzeba mieć rozum i silna wolę by się nie dac omamic.

Gość kobieta Wodnik
Mściwe, falszywe i zepsute. Faceci podobno są dobrymi kochankami. Nie wiem nie miałam faceta spod tego znaku. :-P

Gość gość
cudowni kochankowie, mój był romantykiem niesamowitym... mogłabym z nim być całe życie, ale los inaczej się zapisał.

Gość gość
Nie tylko faceci spod tego znaku ale i kobiety sa dobrymi kochankami. Zresztą, dla mnie to bzdury.

Gość gość
15:45 Nie wiem dla mnie to zj****i, falszywi i wredni ludzi ale ja tych cech nie posiadam. Może dlatego ze jestem z przełomu (całe szczęście).

Gość gość
Boję się właśnie tych negatywnych cech. Na pierwszych spotkaniach w myślach czułam że będę musiała zakończyć tą znajomość. Był przesadnie kulturalny wydawało mi się to fałszywe. Ale obserwując go w innych sytuacjach okazuje się, ze on tak ma. Traktuje mnie jak bym była kimś wyjątkowym, a nie jestem jakąś pięknością. Za pięknie to wygląda ale ma jakiś magnetyzm w sobie. Gdyby nie to to bym sobie darowała. Miło jest czuć się piękna a on mi to daje. A jak jest fałszywy to chyba już się nie podniosę. Jest w nim coś dziwnego nie umiem tego określić.

Gość gość
Fałszywosc na tym polega że jest miły i Cie adoruje? Ty chyba głupia jakaś jesteś.

Gość gość
Nie spotkałam się jeszcze żeby mężczyzna aż tak wyjątkowo mnie traktował. Jak w filmie tak się czuję i jednocześnie boję się że to się skończy. Co za ironia losu. Zawsze marzyłam o czymś takim i kiedy to mnie spotkało to boję się tego. Zobaczę jak się to rozwinie ale chyba już wpadłam ciągle myślę o nim. Mam z nim jechać na weekend.

Gość gość
Skorpion poświęca całego siebie i wymaga wyłączności.

Gość gość
17:27 Pociesze cie że też się tak zachowywalem w stosunku do pewnej kobiety i było to w 100% szczere, tez jestem skorpion. A powiedz jaki Ty jesteś znak?

Gość gość
Już kiedyś przez takie poświęcenie przplacilam ciężka depresją. Może mu o tym powiem.

Gość gość
Ja wodnik

Gość gość
Ale jesteście razem?

Gość gość
Chciałabym być jeszcze szczęśliwa dlaczego to wszystko jest takie trudne. Jak pokonać strach.

skorpion jest romantykiem, żyje marzeniami. jest szarmancki, cudowny... a jako kochanek... wow! to trzeba przeżyć. nie dane mi było zostać jego żona, ale byłabym najszczęśliwsza na świecie. zwiazek ze skorpionem to film, baśń. coś cudownego. my nie mogliśmy być razem z wielu względów, ale Tobie autorko życzę wiecej szczescia :)

Gość gość
ale jesteście ciemnogrodem :P:P

Gość gość
Pewien przystojny skorpion bardzo mnie ciągnął do łóżka, a ja byłam na tyle porządna, że mu nie dałam. Juz nigdy nie dowiem się, jak by było, bo parę lat temu zmarł na raka. Żałuję tego zaniechania.