Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżba sprzed lat wypełnia się co do słowa

Polecane posty

Gość gość
jak można wierzyć w takie banialuki.. Wiesz co to jest zbieg okoliczności, zbieżność wydarzeń itp. Zaraz napiszesz, że do wróżki chodzisz. https://pozyczka-bez-zaswiadczen.pl

Gość gość
Wrzoba :D tralalala :D od naiwnych kasę wyciągają :D tralalala :D co wróżki sie lansują bo juz nikt nie chce im latwego hajsu nabijać :D tralalala :D matoły niedorobione wierza we wróżki :D tralalala :D !!!!!!!!

Gość gość
Autorze, "Wróżba" to nic innego jak efekt psychologiczny, jak prawo murphiego.. jak legenda coś w niej jest, ale niekoniecznie to co mówi "wróżka" i inni to wykorzystują jak obietnice pisu.. to psychologia, nieświadomość i te sprawy i nawet Szekspir mówił że los nie w gwiazdach lecz w nas samych jest..

Gość gość
w takim razie nie wchodz w zadne interesy finansowe, nikomu nie poyczaj etc. poza tym jest jeszcze upadlosc konsumencka

Gość gość
upadłość to fikcja.. o co chodzi z tym ?

Gość gość naastępny
moja wypowiedz 21.02.19.55 Można wierzyć bezkrytycznie i popaść w pełne podporządkowanie , ale są częste przypadki potwierdzające skutecznie , / tak jak w moim życiu / wiarygodność otrzymanych informacji . Mnie zależy tylko na świadomym przygotowaniu przed popełnieniem błędu ,aby osłabić skutek zaskoczenia . I dla tego mogę być szczęśliwszy z posiadanego nieszczęścia /braku szczęścia / - bo inni mają często mniej niż ja , no i trudno . Wróżka jest wniebowzięta widząc moją bliską przyszłość ,w czym podbija moją chęć dalszego istnienia i pomocy innym . A że Jutrzenka podgląda moje zachowania i wie co mógłbym zrobić z większym szczęściem , dając innym ,toteż nie pozwoli mi otrzymać więcej ,no i niech sie wypcha . Nie zdołuje mnie odbierając , bo mam przynajmniej jakieś marzenia ,które mnie umacniają . A gdyby się ziścić miało co wróżby pokazują ,to ON byłby nieszczęśliwszy i wściekłby się na innych . To ja wytrzymam z brakiem większego szczęścia i niech se próbuje mnie dołować .Osobiście znam osoby , którym wszystko idzie z górki , lecz nie są lepszymi ludżmi i nie pomogą nikomu / żądając od innych jeszcze więcej / mimo posiadania ponad stan .

Gość gość
W wielkim kryzysie i w depresji dałam się namówić na wizytę u wróżbity. Podobno wspaniałego. Było to jesienią zeszłego roku. Miałam przetrzymać do wiosny. Jak twierdził ostatnie złe miesiące przede mną. Wiosna przyszła a moje życie to dalej bagno. Jest jak było.

Gość gość
Ktoś wyżej napisał ,że tarot rozkłada się na rok . Co reszta na to ?

Gość Misia64
Nie wierzycie, że wróżki naprawdę potrafią pomóc? Ja wierzę odkąd poznałam Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Jest naprawdę charyzmatyczną osobą. Nie da się tego opisać, trzeba ją poznać.

Gość Emilia67
Dla osób którzy szukają prawdziwej wróżki, polecam Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl . Jeśli chcesz usłyszeć prawdę, to polecam. Wróżka tylko dla odważnych nie bojących się prawdy o życiu i sobie.

Gość gość
Zadzwoniłam i muszę przyznać nie spodziewałam się że Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl będzie wiedziała aż tak wiele o mnie i moim życiu. Naprawdę ma dar. Co do wróżby to trzeba poczekać bo dzwoniłam wczoraj.