Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY MOGĘ BYĆ W CIĄŻY?? POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam. 9 lutego dostalam miesiączki i pierwszy raz w życiu zaczęłam przyjmować antykoncepcję hormonalną (Levomine). Okres trwał 3 dni (jak nigdy!). 18ego i 19stego lutego zapomnialam wziąć tabletek, a jestem aktywna seksualnie codziennie, a wręcz kilka razy dziennie, bo ja i mój partner nie oszczędzamy się. Wczoraj (20 luty) wzielam juz normalnie tabletkę i pojawiło sie plamienie. Tych dwóch tabletek nie łyknelam w ogóle. Czy moge byc w ciąży? Czy raczej nie ma się co martwić? I jeszcze jedno czy tabletki Levomine działają od pierwszego wzięcia? Bo ginekolog powiedzial ze mam poczekac kilka dni i stosować zabezpieczenie mechaniczne, ale nie posłuchałam. Prosze o normalne wyjaśnienie, ponieważ tabletki dostalam bez żadnej ulotki. Nie wiem dlaczego.

Gość gość
bez opakowania dostałaś tabletki? skoro ginekolog mówi, że powinnaś stosować dodatkowe zabezpieczenie, a ty masz to w poważaniu, to po co teraz zadajesz głupie pytanie, skoro odpowiedź na nie znasz? jak najbardziej możesz być w ciąży

Gość gość
zapomnialas tabletki 2 razy , a mimo to kochalas sie bez dodatkowego zabezpieczenia , i jeszcze sie pytasz czy mozesz byc w ciazy , jasne ze tak

Gość gość
NIE BEZ OPAKOWANIA, A BEZ ULOTKI W ŚRODKU...

Gość gość
ulotke moglas sprawdzic w Google wpisujac nazwe tabletek

Gość gość
możesz.