Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim stanie są teraz wasze myszki?

Polecane posty

Gość gość

Ogolone, owłosione czy jak to tam u was?

Gość gość
ogolone

Gość gość
Moja ogolona, sponiewierana dzisiaj przez chłopaka, ale zadowolona z tego sponiewierania.

Gość gość
A co ci robił ze taka zadowolona?

Gość gość
Mieliśmy dzisiaj czas dla siebie, więc pojechałam do niego rano, zastałam go jeszcze w łóżku, wskoczyłam pod ciepłą kołderkę i odbiłam sobie tydzień rozłąki ujeżdżając go.Przegadaliśmy trochę czasu pieszcząc się, potem on zajrzał do myszki na dłużej, z czego była znowu zadowolona.Potem prysznic, zrobiłam obiad i do łóżeczka.Mysz rozkosznie rozchyliła się i przyjęła jego hołdy, lizanie i całowanie aż przyszła chęć na poczucie jego kocura w środku i wspólny szybki galop.Oglądaliśmy telewizję a jak się znudziłam , to zajęłam się całowaniem i pieszczeniem kocura a gdy był gotowy do łapania myszki, to myszka znowu pozwoliła mu żeby z nią zabawił się. Godzinę temu wróciłam do domku zadowolona i z góry już czekająca na następne igraszki myszki i kocura. Najwcześniej w piątek.

Gość gość
18 40 masakryczna jestes dziewucho

Gość gość
Masz temperament dziewczyno !!!! I widać, że lubisz ten sport!!!

Gość gość
18.45 ale zazdroszczą aż sie zapala ze złości HeHeHe :P HeHeHe :P

Gość gość
Potwierdzam, lubię bzykanko z moim chłopakiem.Szkoda, że pracuje w delegacjach i najczęściej wyjeżdża na całe tygodnie a dla mnie jest tylko w weekendy lub w skrajnych przypadkach tylko w niedziele.Muszę nadrabiać dni bez niego i jak jest, to nie myślę o niczym innym.Najlepiej jakby włożył mi swojego kocura i bzykał ze 2 godziny bez przerwy.Haha, wiem że to nierealne, ale taką mam chęć po tygodniu, że niemożliwe to opisać.

Gość gość
Ty jeszcze jesteś,bo mam pytanie? Czy tylko ze swoim chłopakiem lubisz się bzykać, czy może w tygodniu mógłbym umilić ci czas codziennym seksem , aby wpaść co jakiś czas do ciebie i zadowolić twoj mysz?

Gość gość
Sa tacy co mogą dwie godziny bez przerwy. Twój chłopak najwidoczniej cienki w te klocki.

Gość gość
Oooooio ogiery z kafeteri sa chętni :D a jaka kondycje maja :D