Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynajmę uwodziciela

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję skutecznego profesjonalnego UWODZICIELA do wynajęcia. Gdzie mogę znaleźć ogłoszenia o profesjonalnych uwodzicielach do wynajęcia??? Proszę o pomoc. To poważne pytanie i proszę tylko o poważne konkretne odpowiedzi. Cena nie gra roli ale facet musi być 100% skuteczny.

Gość gość
Po co?

Gość gość
ostatno w tv był wywiad z taka agencja uwodzicieli. zlecienie to koszt 3 000 pln. maja kozak laski i przystojnych facetów. agent sie nie naprasza , nie inicjuje sexu , zwykła rozmowa.

Gość gość w trampkach
nikt nie jest w 100 pr skuteczny

Gość gość
Jak brzydka, to więcej musisz zapłacić.

Gość gość
piękna nie jest ale ujdzie, nic szczególnego ale nie pasztet ;). Jeżeli macie jakiś link do tego wywiadu czy chcoaż nazwę agencji to PROSZĘĘĘ! :) 3 koła troche dużo ale nawet byłabym skołonna zapłacić w tej sytuacji jaką mam ...

Gość gość w trampkach
Chcesz jej odbic obecnego faceta?

Gość gość
ta panna musi się w nim zakochać (najlepsza opcja) lub zdradzić kolesia z którym jest a on ma być mój ;) to jest przeznaczenie i koniec. Nie wiem już jak to ogranąć bo narobiłam błędów i on mnie teraz nie chcce, choć mnie kocha... :/

Gość gość
Przecież piszesz, że cena nie gra roli a 3 tysiaki to już za dużo.

Gość gość
To jest skomplikowane. Facet, który MNIE kocha teraz myśli, że ja go nie chcę! Błędnie myśli prze moje błędy, które popełniłam oraz moje przeklęte tchórzostwo i niezdecydowanie. To nie jest zwykłe zakochanie nawet tylko prawdziwa MIŁOŚĆ, za stara jestem, żeby tego nie zauważyć.. Ten facet jest moim przeznaczeniem i ja go dalej kocham i zawsze będę kochać. Nie odpuszczę. On mnie nie chce teraz słuchać bo został zmanipulowany, a ja jestem daleko i nie mam takiego wpływu jak ta laska na miejscu (nieobecni nie mają racji!) Ja go kochać nie przestanę nigdy. Uwodziciel by załatwił sprawę tej manipulantki

Gość gość
dużo ale jeżeli to ma zadziałać to zapłacę nawet tyle!

Gość gość
Zmanipulowany to on był przez Ciebie, widać po wisach. Załóż taką sytuację, wynajmiesz kogoś i mu się poszczęści, rozbijesz to, ale facet jak się dowie, co zrobiłaś to i tak Cię nie zechce. Nie będzie z tamtą i z Tobą tez nie, bo jesteś manipulatorką. Obrzydzenie mam do takich osób haj Ty.

Gość gość
nie przesadzaj w tych osądach. Ja go kocham po prostu, nie ma tutaj żadnej manipulacji. Tonący brzytwy się chwyta.. Ja juz nie wiem co mam zrobić więc różnych metod szukam. Nie musisz tego rozumieć.

Gość gość
Kobieto, Ty znów manipulujesz, szczera nie byłaś nim, przyznać się do błędu nie potrafisz, przeprosić nie umiesz ale rozwalać czyjeś życie chcesz i dlatego, że rozjaśniło Ci się w główce że go kochasz. Coś TY robiła wcześniej, jak się rozstaliście, jak on był sam? Nic nie robiłaś tylko czekałaś aż on wróci, ale to Ty popełniałaś błędy i jak on miał wrócić jak Ty tego nie naprawiłaś. Na miejscu tego chłopaka kopnęłabym Cię w 4 litery.

Gość gość
Byłam szczera i przepraszałam wiele razy. Nikogo w życiu tyle razy nie przepraszałam. Nie rozumiesz, że czasem człowiek po prostu może podjąć złą decyzję? Życie. Nikt nikim nie manipulował. Po co miałabym robić teraz cokolwiek gdybym go nie kochała?... Ludzie to jednak mają proste myślenie, a w sprawach uczuciowych nic nie jest czarno-białe. Coś dużo wiesz o moim życiu i tym co robiłam jak na obcą osobę.. ;) Ocenianie to cecha narodowa, wiem... ;) ;)

Gość gość
Studiuję psychologię i badam różne przypadki.

Gość gość
spoko, w necie każdy może być kim chce ;)

Gość gość
Mogę Ci numer takiego jednego podesłać, ale nie wiem czy przyjmie zlecenia. Ale nie na kafe. Napisz e-mail.

Gość gość
Lepiej mi doradź co ja mam zrobić, żeby go odzyskać skoro psychologię studiujesz ;) Taka moja prośba, oczywiście jeśli można :) Nadmienię, że on nie bardzo chce ze mną teraz rozmawiać bo Ona mu zabrania więc nie mam nawet pola działania... Przecież ja go kocham, po co miałabym chcieć go odzyskać jeśli bym nie kochała..?

Gość gość
Wreszcie jakaś konkretna odpowiedź! Email: jacek3000@onet.eu . Bedę wdzięczna za namiary! :)

Gość gość
a jak ta panna w ciąży?

Gość gość
a gdzie tam zaraz w ciąży ... Niedługo z nią jest ...

Gość gość
W jakim rejonie Polski miało by być to zlecenie?

Gość gość
Dolny Śląsk :>

Gość gość
Wrocław, Opole?

Jakie czarne historie tu się dzieją... Męskie portale to nudy na pudy przy tym :D

Gość gość
Okolice Wrocławia/Legnicy. Trochę bliżej niemieckiej granicy..

Gość gość
a czym jest to przeznaczenie?

Gość gość
Przeznaczenie – los, dola, fatum, fortuna; predestynacja; to co powiedziane, przepowiedziane, zarządzone przez bogów; nieuchronna przyszłość. Z definicji jest tylko jedno przeznaczenie (przyszłość) i nie może być ono zmienione. (-->wg Wikipedii ;D ) Wg mnie to jest miłość, wzajemne zrozumienie, podobieństwo charakterów. Powinniśmy być razem. To byłby bardzo dobry związek. Wiem to i koniec. I on też to wie. Rozmawialiśmy o tym wiele razy i mieliśmy te same odczucia. Bylibyśmy razem szczęśliwi, tak po prostu.. Ehh..