Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki31

Po rozstaniu czuję się coraz gorzej

Polecane posty

Gość kiki31
Dobra, to podsumowując (bo dziś nowy tydzień się zaczął i nowe siły wezbrały) uwagi od was: - za szybko chciałam zapomnieć, - powinnam się teraz wyciszyć, - no i on był dupkiem po całej linii, a nie tylko na połowie :). Ok, dbam się o siebie jak mogę, staram się dobrze odżywiać, biegam, pływam, czytam, widuję się ze znajomymi. Jakieś książki możecie polecić? A myśleniem jak sterować, aby nie łapać takich dołów jak wczoraj? No i ta wiosna.., czekam jak głupia. Marzą mi się już lekkie ubrania na sobie i trampeczki na nogach :).

Gość gość
Przezywałam dokładnie to samo. Rozstałam się z facetem po 3,5 roku związku, planowaliśmy przyszłość, ale nawarstwienie problemów nam nie pomogło. Mieliśmy do siebie tylko pretensje i się kłóciliśmy. Było ze mną naprawdę źle, nie chciało mi sie wstawać z łóżka i żyć. Koleżanka zaprowadziła mnie do pani psycholog ( www.psychologdlaciebie.com jakby ktos potrzebowal bo jest naprawde fantastyczna) i dopiero terapia z nia pomogla mi sie odbic od dna. Bo bylo mi naprawde ciezko

Gość gość
Boże ale zdzira! 4 lata zwiazku i niby tak kochała, a puściła sie z innym juz miesiac po rozstaniu. Widać czego pannie naprawde brakowało i szukała dziury w całym. Szkoda wiecej slow!

Gość gość
Przezywałam dokładnie to samo. Rozstałam się z facetem po 3,5 roku związku, planowaliśmy przyszłość, ale nawarstwienie problemów nam nie pomogło. Mieliśmy do siebie tylko pretensje i się kłóciliśmy. Było ze mną naprawdę źle, nie chciało mi sie wstawać z łóżka i żyć. Koleżanka zaprowadziła mnie do pani psycholog ( www.psychologdlaciebie.com jakby ktos potrzebowal bo jest naprawde fantastyczna) i dopiero terapia z nia pomogla mi sie odbic od dna. Bo bylo mi naprawde ciezko

Gość ANIA

I jak sie ta historia potoczyla. Jak sie veraz czujesz? Jestem w takiej sytuacji jak Ty wtedy. Opowiedz nam co w Twoim zyciu.