Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 30 lat nie mam własnego mieszkania mieszkam z mamą, czy mam szansę na faceta

Polecane posty

Gość gość

Czy faceci w moim wieku patrzą na to czy dziewczyna ma swoje mieszkanie?

Gość gość
zależy jaki masz charakter i jak wyglądasz

Gość gość
Faceci w XXI wieku nie istnieją. Tylko p**dorurki. 90% wolnych facetów w tym wieku nie ma nic oprócz taniego samochodu na raty. I zjechanej psychiki. Sama jestem od ciebie młodsza i widzę że w moim przedziale jest jeszcze gorzej. Mieszkanie z rodzicami w Polszy to nie wstyd. Życie normalnych ludzi nie wygląda jak w serialu, w którym 19 latki mieszkają same i są w stanie utrzymać je i siebie z pół etatu.

Gość gość
Mężczyźni to nie kobiety, nie zwracają dużej uwagi na zasoby kobiety.

Gość gość
U mnie w pracy kolezanki w moim wieku maja mężów a te które są singielkami maja już własne mieszkania. Ja jedyna mieszkam z mamą, nie mam faceta i wstydzilabym się powiedzieć że mieszkam z mamą w tym wieku.

Gość gość
niestety życie w polsce bardziej przypomina zycie w afryce niz na zachodzie, ludzie po 30tce zyja z rodzicami, bo co innego moga kiedy ich pensja nie wystarcza nawet na wynajecie kawalerki...

Gość gość
masz szanse

Gość gość
A mi się właśnie wydaje, że w dzisiejszych czasach zwracają na to dużą uwagę. Kiedyś miałam konto na portalu radiowym i prawie zawsze padały takie pytania. Mam pracę biurową, pracuje w tak zwanej panstwowce, ale nie stać mnie na mieszkanie nawet na kredyt.

Gość gość
Halo

Gość m ądralIa
chrzań facetów :P Na sobie trzeba umieć się oprzeć, bo na chłopa nie można na dłuższą metę liczyć.

Gość gość
Jak kedtes ladna i zalotna to tak;)

Gość gość
Mieszkanie dziś to akurat nie jest problem, wystarczy dobra praca i świadomość że ze 30 lat będziesz spłacać kredyt.

Gość ola9999
Może być ciężko, bo w wieku 30 lat, nie oszukujmy się - wygląd zaczyna się kończyć, a jak nie masz nic więcej do zaoferowania to nie przyciągniesz faceta w swoim wieku. Poszukaj faceta z 10 lat starszego z własnym mieszkaniem, trzymam kciuki.