Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z nastolatka

Polecane posty

Gość gość

Osratnio moja grzeczna i kochana córcia się zmienia ... Wciąz sie calkiem dobrze uczy, wraca o w miare ustalonych porach do domu ale... Coraz czesciej pyskuje.. Nie jakos strasznie, ale jednak.. Do tego w ogole nie moze dogadac sie ze swoim tata (ktory tak przy okazji przechidzi kryzys wueku srednirgo) ... Zaczela malowac na mocny i ciemny kolor oczy i usta, caly czas z kims pisze i nie chce powiedziec z kim, a zawsze mi wsztstko mowi... Do tego czasem powie jakies na prawde niepokojace teksty jak "ciekawe od ilu lat mozna zapisac sir na raniec na roze.. W sensue.. Wiesz, zawsze mozna tak pewnue od ok 14,15 ale czy majac lat 16 poszlabym to nue uznaliby mnie za niewiadomo kogo? " lub bardziej niepokojace "czy nieprzerywacac blony dziewiczej mozna zajsc w ciaze przez w jakis sposob dostanie sie spermy do srodka? Jak myslisz?" a jak sue pytsm po co jej ta informacja to sie prowokacyjnie usmiecha i odpowiada tylko "z czystej ciekawisci" .. Ona jest na prawde inteligentna.. Nie mowie madra (ksuazkowo, chocuaz oceny u nuej nie sa takie zle jak na jej wiek) ale bardzo inteligentna i bystra.. W rozmowie .. Oraz niesamowita sluchaczka.. Jak sie z nua rozmawia to sie wydaje, ze srednio slucha, ale potrafi zapamietac takie szczegoly... Ogolnie jest bardzo dziwna i oryginalna isoba.. Typowo zbuntowana nastolatka, ktora jednak uwielbua spedzac czas z rodzina i tylko ze mna chodzi na zakupy a z drugiej str tez czesto sie kluci z nami.. Eh nie wiem co juz w jej glowie siedzi.. Ostatnio mi opowiadala ze zna swuetny sposob na przemtcanie alkocholu na oboz - opakowanie po plynie do ust, wodka z nuebueskum barwnikiem i takue tam inne... Zastanawua mnie ti, ze dzurci w jrj wirku zazwyczaj nic bur mowia rodzicom a zwlaszcza te zbuntowane, a ona..? I czesto rzuci takim tekstem od xzapy w stylu "im wiecej samobojcow tym mniej samobojcow" czy inne... Przepraszam za ten chaos ale pisze na szybko na telefonie

Gość gość
Ile lat ma?

Gość gość
Prowokuje i sprawdza twoją reakcję.

Gość gość
uwazaj , moja jest teraz narkomanka

Gość gość
bada granice, na ile sobie moze pozwolic jakby chciala rzeczywiscie zrealizowac te rzeczy to by ukrywala badz obok sluchaj i poswiecaj dalej jej czas