Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 godzin w żłobku czy to aż tak dużo?

Polecane posty

Gość gość
Co im sie stanie od tego żłobka? To taki wątpliwy żart, czy naprawde jestescie az tak glupie, ze nie rozumiecie? Odpowiadając na pytanie autorki- 10 godzin dziennie w zlobku z obcymi ludzmi zamiast z rodzina to gruuuuuba przesada, o kilka godzin. Aha, pracuje i nie jestem antyżlobkowa. Trzeba miec pomieszane priorytety w zyciu lub doslownie nie miec co do garnka wrzucic(wtedy to koniecznosc), zeby zafundowac cos takiego swoim malym dzieciom

Gość gość
jestem mamą bliźniaków i uważam ,że nikt mi nie odda tego czasu ,który mogłam spędzić z nimi a spędziłam w pracy gdy byli maluszkami.

Gość gość
Maz pewnie zadowolony bo zona kase bedzie przynosic i nie bedzie musial sie wysilac

Gość gość
Dogadaj się w pracy na pół etatu, czy 3/4. Skoro chcą, zebyś wróciła, to możesz negocjować. Dzieci są za małe, żeby cały dzień spędzać poza domem i bez bliskich osób.

Gość gość
autorka : ale ja chcę się spełniać, nie chcę siedzieć w domu. razem to uzgodniliśmy. dzieci odbieramy i jedziemy do domu.

Gość gość
autorko to po co ten temat?pytasz czy 10 godz w żłobku to dużo-tak dużo ktoś ci doradził część etatu,ale skoro nie podoba ci się ta opcja to nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz

Gość gość
o widzę wielkie uczone się uspokoiły-ccccccccccccccccchuj wam w dupęcccccccccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhujwam wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww dupęeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee