Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość145

Pomocy!ciąża? !!

Polecane posty

Gość gość145

Witam. 11.02 przeżyłam swój pierwszy raz z moim facetem, zabezpieczalismy się prezerwatywa, dni raczej nieplodne, wtrysk poza pochwa, dzień później dostałam okresu, cykle mam niereguralne, co 24/6 dni, okres trwał 3 dni (najczęściej trwa 3/4), 2 dzień jak zawsze bardzo intensywny. Nie wiem czy to jakaś schiza ale boję się że jestem w ciąży... ze słuzem raczej wszystko w porządku, taki jak podczas dni płodnych, przeswitujacy, raz rzadki/raz gesty. Samopoczucie też raczej ok. Tylko na moich piersiach pojawiły się dziwne żyły (na czytałam się ze to objawy ciąży), piersi też mnie raczej nie bolą... nie wiem co mam sądzić ://

Gość gość145
dodam że z prezerwatywa nic się nie stało. .nie pekla ani nic z tych rzeczy. .

Mówisz ze dostałaś okres wiec nie widzę powodów do paniki. Takie zylki na piersiach to nie zawsze objaw ciąży ja teraz mam okres a zylki tez mam więc bez obaw. W dodatki mówisz ze się zabezpieczalas

Gość gość145
Keli, nie wyobrazam sobie inaczej, jestem dość młoda i nie wyobrażam sobie ciąży teraz. Tabletek przyjmować nie mogę. Jestem podczas owulacji, może to właśnie wynik tych żyłek?

Gość gość145
Aktualnie 11 dzień cyklu :)

To teraz jakoś będziesz miała owulacje . Wiec ciąża to być nie może jeżeli mówisz o stosunku który miał miejsce 11.02. Chyba ze coś się wydarzyło kilka dni temu

Gość gość
Stosunek zabezpieczony, bez wytrysku w środku i sorry, ale jak komórka jajowa miałaby przetrwać okres?

Gość gość145
Od tamtej pory się nie kochaliśmy, nie chcemy się narażać podczas dni płodnych, pieszczoty-jak najbardziej, ale nie było możliwości żeby jakikolwiek płyn dostał się do pochwy P.s. dzięki za wsparcie :)

No dokładnie gość ma rację. Chyba ze to nie miesiączka tylko krew na skutek pierwszego razu. Tak czy tak ciąża jest niemożliwa

Wiec nie masz się czym martwić ;) NIE Ma ZA Co ! Lubie pomagać ;)

Gość gość145
Wydaje mi się ze to okres, bo bólu żadnego nie było. Może trochę miej intensywny niż zawsze, 4 dnia lekkie plamienie, ale raczej w terminie (drugi okres z rzędu po 25 dniach cyklu ) :) Ale wiecie..przez te piersi się przeraził, myślę że większość kobiet na poczatku seks przeżywa. .

To nic dziwnego masz prawo tak się czuć śmiało pytaj kto pyta nie błądzi ;)

Gość gość145
A i jeszcze ostatnio mi trochę ospalość towarzyszy, ale to chyba przez to ze u nas sa ferie i się nic się robić nie chce..:) Czekam jeszcze na inne odpowiedzi..wole być pewna i się uspokoić. A i jeszcze jedno-mierze temperature rano. Zazwyczaj 36stopni:)

Gość gość
Autorko, miałaś okres, a teraz zastanów się, czy komórka jajowa by to przetrwała? Poważnie masz wątpliwości? Biologii nie miałaś w szkole?

Gość gość145
Plemienia podczas okresu są możliwe, wiec proszę na mnie nie naskakiwac :)

Gość gość145
**podczas ciąży

Gość gość
Skoro uważasz że ciąża jest możliwa to musisz zrobić test.

Gość gość145
Czytając forum, zaczynam ja wykluczać, tymbardziej ze okres był w odpowiednim czasie, a stosunek został zabezpieczony. Po prostu się martwilam i wolałam się upewnić.

Gość gość
stosowalas tampony poczas okresu?

Gość gość145
Tak :)

Gość gość145
Zawsze stosuje tampony:)