Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blokada środków na koncie?

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu robiłam zakupy w sklepie, zapłaciłam kartą, dziś weszłam na swoje konto i mam jakąś blokadę własnie z tego sklepu na tą kwotę, o co chodzi?

Gość gość
No jak wydałaś tą kwotę to tak jak byś jej już nie miała prawda? Myślałam że przebijesz moją historię a ty takie pierdółki. Ja kiedyś rano loguję się na swoim koncie maklerskim(lata temu bo przecież w dzisiejszych czasach nikt już nie handluje papierami) patrzę a tam zamiast kilkudziesięciu tysięcy PLN to 0.00PLN HE HE HE To dopiero jest opowieść Że mnie wtedy nie ścięło to chyba tylko dlatego że inna jestem. Spokojnie wykonałam tel. i spokojnym głosem wyjaśniłam co się stało Pan spokojnie odpowiedział ,,wszystko pod kontrolą to tylko awaria systemu informatycznego do godziny zobaczy Pani swoją kwotę.

Gość gość
A lata później instytucje zaufania publicznego zablokowały mi wszystkie środki na kontach we wszystkich bankach tylko dlatego że kontrolowali firmę w której zatrudniona byłam. Przez prawie rok nie miałam dostępu do środków Mimo iż na takie kontrole i czas ich trwania jest określony ustawowo czas to nikt nawet nie przepraszał za to... Piszę Wam to byście mieli świadomość że banki i instytucje nie są dla was a wasze pieniądze należą do nich. Nie możecie myśleć że wasze jest wasze i jest bezpieczne w banku. Nie jest. W banku może nie wiem w którym ale w depozycie może-nie wiem. Jak przyjdzie co do czego tracicie prawo do swojego. Chyba że trzymacie swoje w ogródku pod kamieniem. Miejcie tego świadomość.