Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Witam, zostalam pominieta chyba oczko.gif Czy cos sie u mnie zmieni w najblizszej przyszlosci, w pracy, w zyciu osobistym, czy ktos mnie kiedys wreszcie szczerze pokocha? Dorota 24.10.80 x dziekuje za wrozbe :) moge powiedziec ze bylam z kims takim, ale od lat nie jestem, obecnie sama i wlasciwie to nie widze zeby jakis mezczyzna sie kolo mnie krecil, wiec w sumie nie wiem o kogo chodzi ?

Gość gość
Czy moj mąż mnie zdradza? Kasia 25.11.1981 X Mysle, ze nie, nie ma zadnych kart na to wskazujacych Umiarkowanie - potrzeba spokoju, umiarkowania. 7 - bulaw - brak zaufania do partnera, sprawdzanie, wypytywanie, bezpodstawna zazdrosc Rycerz pucharow - partner atrakcyjny i otwarty, towarzyski, czarujacy.

Gość gość
20:52 Tak znam na żywo, pracowaliśmy razem dwa lata. A kto zainicjuje ten kontakt? I kiedy mniej więcej?

Gość gość
Proszę o wróżbę Wiolett14.11.65.jarek17.12.64 czy on ma kochankę?. dziękuję

Gość gość
gość dziś gość dziś Witam, zostalam pominieta chyba oczko.gif Czy cos sie u mnie zmieni w najblizszej przyszlosci, w pracy, w zyciu osobistym, czy ktos mnie kiedys wreszcie szczerze pokocha? Dorota 24.10.80 x dziekuje za wrozbe ;) moge powiedziec ze bylam z kims takim, ale od lat nie jestem, obecnie sama i wlasciwie to nie widze zeby jakis mezczyzna sie kolo mnie krecil, wiec w sumie nie wiem o kogo chodzi ? hmmm z tym zyciem w swiecie marzen to jest tak ze po prostu chce kochac prawdziwie i byc kochana chyba jak kazdy :)

Gość gość
Proszę o wróżbę Wiolett14.11.65.jarek17.12.64 czy on ma kochankę?. dziękuję

Gość gość
Magda - wydaje mi sie, ze ten Pan juz uklada sobie zycie na nowo z inna osoba, ( 3 puchary, giermek bulaw, rydwan) to moze u niego oznaczac nawet jakas podroz, przeprowadzke oddalenie. Szansa na kontakt i odrodzenie uczuc jest (8 bulaw + as pucharow) ale niestety karty wynikowe (swiat + smierc) pokazuja, ze to nie ma przyszlosci (koniec, rozstanie, smierc uczuc)... nawet jesli bylby kontakt to niestety nietrwala relacja...

Gość gość D
Danuta 24,06,1973 Jak ułoży się moje życie uczuciowe?

Gość gość
Wiolett14.11.65.jarek17.12.64 czy on ma kochankę?. dziękuję X Ten mezczyzna jest zainteresowany jakas atrakcyjna kobieta (krolowa bulaw) aczkolwiek te emocje kryje w sobie (4 monety) sam partner pokazal sie jako krol denarow co raczej wyklucza zdrade, bo sa to osoby stabilne uczuciowo. Z lewej otoczony jest karta odwrocenie kochankowie a z prawej odwrocona wieza. Mysle, ze ten Pan ma problemy ze zdrowiem.. moze ukladem rozrodczym, ruchu (przepraszam, patrze na wiek). Na koncu 6 denarow - raczej pieniadze wydawane na erotyke i 8 pucharow odw.. - raczej niefizyczna zdrada, ale mozliwy trojkat.

Gość gość
"Czy moj mąż mnie zdradza? Kasia 25.11.1981 X Mysle, ze nie, nie ma zadnych kart na to wskazujacych Umiarkowanie - potrzeba spokoju, umiarkowania. 7 - bulaw - brak zaufania do partnera, sprawdzanie, wypytywanie, bezpodstawna zazdrosc Rycerz pucharow - partner atrakcyjny i otwarty, towarzyski, czarujacy." Dziekuje mam jeszcze pytanie Jezeli to nie zdrada to czy da się jeszcze nasze relacje odbudować?

Gość gość
Bardzo panią przepraszam ale czy ta odpowiedź Magda dotyczy Wioletta14.11.65?

Gość gość
21.08.87r... Ale czy jednak dojdzie do czegoś między nami? Z tym mężczyzna,o którego pytałam.. Pracuje z mym mężem. Kiedyś zabiegał o mnie..( Lew) mój znak. X Mysle, ze bylaby mozliwosc spotykania sie bez zobowiazan by milo spedzic czas - 9 pucharow. Jest atrakcyjna i inteligenta osoba (krol bulaw + mag) jednak w ogolnym rozrachunku do niczego nie dojdzie pomimo zauroczenia (krol pucharow) nie wyjawi uczuc, jest dosyc stabilny i rozwazny (krol denarow) wynik - 10 mieczy - rozstanie, rozczarowanie. Mysle, ze do niczego nie dojdzie.

Gość gość
dziekuje za wrozbe oczko.gif moge powiedziec ze bylam z kims takim, ale od lat nie jestem, obecnie sama i wlasciwie to nie widze zeby jakis mezczyzna sie kolo mnie krecil, wiec w sumie nie wiem o kogo chodzi ? hmmm z tym zyciem w swiecie marzen to jest tak ze po prostu chce kochac prawdziwie i byc kochana chyba jak kazdy usmiech.gif X Dla Pani pokazuja mi sie rozczarowania. Obiecujace poczatki znajomosci, a potem nagle wydarzenia i rozczarowania. Mysle, ze trzeba jeszcze poczekac. Pozdrawiam :)

Gość gość
Bardzo panią przepraszam ale czy ta odpowiedź Magda dotyczy Wioletta14.11.65? X Czyli zdradza ? To czemu mnie Pani pyta ? Karty sa niejednoznaczne :)

Gość gość
gość dziś [22:08 dziekuje, wychodzi na to ze wszystko sie zgadza.. Pozdrawiam rowniez :)

Gość gość
Wioletta14.11.65 bardzo dziękuję za wróżbę,prosze mi powiedzieć czy mąż brał udział w trójkącie i czy spotyka się z tą panią? Dziękuję.

Gość gość
dziś moje dotychczasowe zwiazki to same niepowodzenia i rozczarowania.. sama prawda.. :(

Gość gość
Jezeli to nie zdrada to czy da się jeszcze nasze relacje odbudować? X Umiarkowanie - karta zazwyczaj mówi, że sytuacja jest do rozwiązania, ale muszą tego chcieć obydwie strony. Rada: pospiech nie jest wskazany, ogólnie mamy coś "dawkować" .. ta karta to "łagodny przepływ", współpraca, umiejętność czekania, spokój wewnętrzny i elastyczność, łączenie energii, kompromis, konieczność porozmawiania i wyjaśnienia, czasem karta mówi, że należy coś "kontrolować" (w zależności o co pytamy), czasem mówi rób coś "na zmianę". Czyli albo spokój w związku (Równowaga), moment przemian lub chwilowa - Separacja czy oddalenie, albo chęć zjednoczenia z drugą osobą czy zbliżenia (Połączenie). 6 mieczy - oddalenie fizyczne, ale jest wiez.

Gość gość
Wioletta14.11.65 bardzo dziękuję za wróżbę,prosze mi powiedzieć czy mąż brał udział w trójkącie i czy spotyka się z tą panią? Dziękuję. X To jest ktos z przeszlosci (6 pucharow), ten pan pokazuje sie jako samotny i zdystansowany (odw eremita)

Gość gość
Czy Bruce zrobi coś, żebyśmy byli razem? Anna (8 czerwca 1975 r.)

Gość gość
Anna 10 mieczy + ksiezyc + giermek bulaw; mysle, ze nie.

Gość gość
to by oznaczało, że mu nie zależy, bo nasze rozstanie było z jego winy

Gość gość
Wróżko zadałem pytanie ale nie otrzymałem odpowiedzi 20:52 Tak znam na żywo, pracowaliśmy razem dwa lata. A kto zainicjuje ten kontakt? I kiedy mniej więcej? Chodzi o tą wróżbe Damian skorpion, kiedy dojdzie do spotkania z edytą, czy ona chce ze mną kontaktu? Będę wdzięczny za odpowiedz X Czy Pan zna ta osobe na zywo ? Wydaje mi sie, ze dojdzie do spotkania, jest wiez i przyiazanie raczej nic powaznego, ale to spotkanie nie wyjdzie tak jakby Pan chcial...bedzie jakies zderzenie z rzeczywistoscia...potem spokoj, cierpliwosc ,ale tez zmiana sytuacji, kontakt internetowy zostanie podtrzymany usmiech.gif

Gość gość
Jesli mysli Pan o spotkaniu to czemu Pan nie zaproponuje ?

Gość gość
Witam,Czy spotkam kiedys faceta ktorego pokocham szczerze z wzajemnoscia? Iwona - baran

Gość gość
Oto wróżba szczęścia na cały rok miłość,pieniądze,zdrowie pobierz wróżbę i miej szczęśliwy rok! jeśli nie czeka Cię straszny rok pełen pecha http://xurl.pl/wrozbaszczescia

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź..21.08.87r. Czyli W/g Pani Ten Mężczyzna jest zauroczony tak? A czy to możliwe,że skrywa w sobie coś więcej? Może On czuje cos naprawdę,a boi się przyznać? Gdyby Pani mogła rozłożyć na to karty, była bym wdzięczna. ( LEW).

Gość gość D
Danuta 24.06.1973 Z którym ( z dwóch panów ) stworzę szczęśliwy związek? Którego wybrać?

Gość gość
Danuta 24.06.1973 Z którym ( z dwóch panów ) stworzę szczęśliwy związek? Którego wybrać? Prosze napisac chociaz imiona tych osob :)