Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Danuta 24. 06. 1973 --Sammy 19. 04. 1974 i Patrick 25. 12. 1972

Gość gość
Co mnie czeka w nadchodzącym roku Monika1983.wrzesień 15

Gość gość
Danuta 24. 06. 1973 --Sammy 19. 04. 1974 i Patrick 25. 12. 1972 X Sammy; Nie za dobre karty... pokazuje mi sie rozlaka z tym panem, jakas separacja 1) odw sprawiedliwosc - W pozycji odwróconej – niesprawiedliwość, nieuczciwość, kłamstwo, kombinacje, kradzież, oszczerstwa, cierpienie, przemoc, strata, plotkarstwo, odmowa wyroku, surowa krytyka, przegrany proces sądowy, rozstanie, rozwód. 6 mieczy - fizyczne oddalenie, separacja, rozlaka, ale jest wiez emocjonalna... Odw wisielec - zatrzymanie, zahamowanie, opoznienia, przeszkody 8 pucharow odw + umiarkowanie + 7 denarow ; rozlaka, nowe znajomosci przy tym Panu, niestabilna relacja, rozczarowania.

Gość gość
Grzegorz 20-04-1996 kiedy znajdę miłość?

Gość gość
Patrick - malo uczuc, spedzanie milo czasu razem, uklad (9 denarow), zwiazek z jakichs przyczyn niemozliwy do zaistnienia w tym momencie; 7 pucharow odw + 10 denarow; - jednostronne zaangazowanie. W przyszłości szansa na zwiazek z rozsadku- papiez + as mieczy. Ale aktualnie wybor pomiedzy dwoma osobami - Kochankowie. Lepsze karty przy Patricku. Przy pierwszym Panu jest rozlaka :) pozdrawiam :)

Gość gość
Grzegorz 20-04-1996 kiedy znajdę miłość? X Zapytalam czy w ciagu 6 miesiecy bedzie Pan w zwiazku Pokazal sie Pan jako osoba zamknieta uczuciowo byc moze przez jakies rozczarowania (4 denary). Brak zdecydowania i wycofywanie sie, lub kilka mozliwosci.. (2 denary). Pozna Pan jakas madra i tajemnicza, niedostepna kobiete(kaplanka), bedzie to bardzo milo spedzony czas(2 puchary), seks (diabel), zauroczenie szansa na cos wiecej, ale potrzeba troche wiecej dojrzalosci i otwartosci (giermek mieczy)

Gość gość
Mily poczatek znajomosci, ale reszta od Pana zalezy.. :)

Gość gość D
Danuta - Sammy - charakterystyka się zgadza. Jest po rozwodzie o tym małżeństwie nie chce rozmawiać. W ogóle jest skryty. Ale fakt, robi wrażenie kombinatora i cwaniaka. Często wychodzi separacja- ja musiałam wyjechać na dłużej. Jest więź uczuciowa- może mnie nie skrzywdzi. ...

Gość gość D
Danuta- Patrick, tak jego znam o wiele krócej. Ale też wszystko się zgadza. No cóż ostateczną decyzję i tak muszę podjąć sama. Dziękuję bardzo za poświęcony czas. Pozdrawiam

Gość gość
Dobry wieczor Wrozyla mi juz pani kiedys, mam jednak jeszcze takie pytanie - czy jestem skazana na samotnosc do konca zycia? Nie bede w szczesliwym zwiazku ? Dorota.24.10.80.,dziekuje za poswiecony czas.

Gość gość
Czy w ciagu 3 najblizszych miesiecy zajde w. Ciaze 87 vzerwca29

Gość gość
Witam to i ja się dołączę jeśli można Czy jestem skazana już na samotność od 2 lat jestem sama po nie udanym związku i cierpię na samotność. Dziękuję za odpowiedź MONIKA 3 wrzesień 1983

Gość gość
Co mnie czeka w nadchodzącym roku Monika1983.wrzesień 15 X Przede wszystkim poprawa finansow, pomoc finansowa, podwyzka, splata dlugow. Moze to tez oznaczac, ze pomoze pani komus z bliskich finansowo (6denarow). Glupiec jako karta na rok - ten rok w twej historii życia może oznaczać rozpoczęcie czegoś od zera. Wskazuje na to, że może pojawić się coś całkowicie nowego. Bądź świadomy wielu możliwości, jakie ten świat ofiaruje każdemu, kto jest na nie otwarty. Przeżyj nadchodzące dwanaście miesięcy jak wiecznie trwającą wiosnę. 9 mieczy - wskazuje, ze bedzie to trudny i wyczerpujacy emocjonalnie rok. Nie mozna pozwolic poniesc sie zlym emocjom :)

Gość gość
Dobry wieczor Wrozyla mi juz pani kiedys, mam jednak jeszcze takie pytanie - czy jestem skazana na samotnosc do konca zycia? Nie bede w szczesliwym zwiazku ? Dorota.24.10.80.,dziekuje za poswiecony czas. X Ma Pani baardzo ciekawe karty...

Gość gość
Poprosze rowniez o wrozbe. Co on o mnie mysli? Czy sie jeszcze odezwie? Czy w ogole mysli? Magda rak on B tez rak

Gość gość
Dorota. Bardzo ciekawy uklad kart. Zapytalam czy kiedykolwiek bedzie slub. Interpretuje jak mysle, sa niejednoznaczne kartu, wiec moge sie pomylic, ale juz pisze. Gwiazda - generalnie to sukces, ale tez chec posiadania dziecka, rodziny. Plany i marzenia. 7 pucharow - jednostronne zaangazowanie, milosc platoniczna, lub jakies marzenia i plany trudne do zrealizowania. Bujanie w oblokach Diabel - moze oznaczac kosciol, slub koscielny Kolo Fortuny + wieza - nagle wydarzenie, przeznaczone nam, przypadek, niespodzianka od losu (negatywna lub pozytywna - wieza jest niejednoznaczna, ale to bedzie wstrzasajace wydarzenie ) 8 mieczy odw - 8 Mieczy – małżeństwo „pod przymusem” np. nieplanowana ciąża, rodzice naciskają bo para długo chodzi, młodzi ludzie mieszkają razem i znów – naciski rodziców itp. Także chęć 'związania' się z kimś czy usidlenia, wyrwania z zamkniętego kręgu. Jest szansa na staly zwiazek, to bedzie wynikiem przypadku i przeznaczenia. Pozdrawiam :)

Gość gość
Poprosze rowniez o wrozbe. Co on o mnie mysli? Czy sie jeszcze odezwie? Czy w ogole mysli? Magda rak on B tez rak X Prosze podac daty urodzenia.

Gość gość
Czy będę miała dziecko 1977.06.10 Bogusia

Gość gość
Poprosze rowniez o wrozbe. Co on o mnie mysli? Czy sie jeszcze odezwie? Czy w ogole mysli? Magda rak on B tez rak X Prosze podac daty urodzenia. X Ja czerwiec 84r on lipiec 78r

Gość gość
Poprosze rowniez o wrozbe. Co on o mnie mysli? Czy sie jeszcze odezwie? Czy w ogole mysli? Magda rak on B tez rak X Prosze podac daty urodzenia. Magda czerwiec 1984 B lipiec 1978

Gość gość
Czy będę miała dziecko 1977.06.10 Bogusia X Nie widac ciazy (smierc + 8 mieczy)

Gość gość
Grzegorz 20-04-1996 czy kiedykolwiek wejdę w związek małżeński i czy będę miał dzieci?

Gość gość
Czy będę miała dziecko 1977.06.10 Bogusia X Ma Pani dziwne karty i jest kilka mozliwosci... Wyszla mi Pani jako rycerz mieczy i pustelnik, wiec mozliwe, ze jest Pani samotna stad brak ciazy, lub jest Pani samotna matka z synem...lub to pytanie to klamstwo i moze mnie tez pytac mezczyzna. Tak czy inaczej smierc + 8 mieczy przecza ciazy. Pozdrawiam :)

Gość gość
Czy wrozysz w sprawach zdrowotnych?

Gość gość
Czy w ciagu 3 najblizszych miesiecy zajde w. Ciaze 87 vzerwca29 X Niestety nie (3 miecze, rycerz bulaw, 6 mieczy)

Gość gość
Jacek 20 styczeń 1976 czy z obecną partnerką będę miał dziecko i czy nam się ułoży

Gość gość
Również poproszę o wróżbę, jeśli można. Sara 11.11.96r. Interesują mnie sprawy miłosne, czy jest w moim otoczeniu ktoś we mnie zakochany? Kiedy spotka mnie miłość?

Gość gość
Jestem mężatką mam syna staramy się o dziecko Bogusia

Gość gość
Jestem mężatką mam syna staramy się o dziecko Bogusia X To nie mam pojecia skad ten pustelnik :) pozdrawiam :)

Gość gość
Czy wrozysz w sprawach zdrowotnych? X Tak