Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
kiepski jest twój angielski trollu, więc się nie kompromituj, tylko do nauki!

Gość gość
gość dziś kiepski jest twój angielski trollu, więc się nie kompromituj, tylko do nauki! xxx You can write this in English?

Gość gość
potrafię, ale nie wchodzę w dyskusje z trollami, czekam na wróżbę jeśli można, Anna (tak trolliku, dotyczy mojej pracy w UK, bo jestem po udanej rozmowie kwalifikacyjnej w tym języku)

Gość gość
gość dziś potrafię, ale nie wchodzę w dyskusje z trollami, czekam na wróżbę jeśli można, Anna (tak trolliku, dotyczy mojej pracy w UK, bo jestem po udanej rozmowie kwalifikacyjnej w tym języku) xxx Show your employment contract.

Gość gość
Czekam na wrozbę Bogusława

Gość gość
Witam. Co mnie czeka w najbliższych 3 miesiącach? Bogusława 10 czerwiec 1977 X Przede wszystkim zmiany i sukces. Odw moc - chwilowa bezsilnosc, oslabienie. Giermek denarow - Wydarzenia: Pożyczka, założenie konta, staranie się o kredyt, złożenie podania o kartę kredytową. . Oferta nowej pracy Szkolenie, To czas w naszym życiu, w którym się intensywnie uczymy i zdobywamy doświadczenie życiowe. Często konkretna szansa np. podjęcia pracy czy fajna propozycja np. kurs dokształcający (daje nam potem namacalny dowód np. w postaci dyplomu), dobra - praktyczna rada od kogoś życzliwego. Karta pokazuje drobne prezenty jakie możemy dostać, rozmowę kwalifikacyjną, sporządzanie dokumentacji, gromadzenie danych. Przelew pieniężny, stypendium, otrzymanie wiadomości, dokonywanie opłat. Rycerz denarow - generalnie osoba systematyczna, pracowita, twardo stąpa po ziemi.. jeżeli pytamy ogólnie to często coś z pieniędzmi, albo będziemy wydawać, albo zastrzyk gotówki dostaniemy..pokazuje mi też pracę, etat praktyczną stronę życia.. Rycerz mieczy - ktos niezyczliwy, oszust, trzeba uwazac. Smierc - Zmiany związane z kartą śmierć są konieczne, nieuchronne i nie można zmienić ich biegu. One już się dzieją, zazwyczaj w Twojej psychice, nie da rady ich pominąć. Proces transformacji przebiega i działa na ciebie. Często w tej karcie dojrzewamy do tego, aby zakończyć np. pracę i zacząć nową. Żeby zakończyć jeden związek i np. rozpocząć nowy. Często nie mamy wyjścia, ale jesteśmy wewnętrznie gotowi na zmianę. Chociaż możemy się obawiać. 6 bulaw - Ma duszę wojownika. Będzie walczył do upadłego. Udowodni sobie (i innym), że potrafi, że da radę. Nie pokazuje swoich słabości. Zasłania je tą „zbroją”. Przebić się „do niego”, żeby wyraził co czuje- jest bardzo ciężko. Czasami niemożliwe. Raczej nie ufa ludziom. Pokazuje wyłącznie swoje silne strony. Waleczny, uparty, ale dumny. Dąży do celu. Zaślepiony w tym jest często. Jeśli tym celem jest kariera to koncetruje się na niej. Może traktować innych ludzi przedmiotowo. Jeśli jego celem jest zdobycie czegoś- też nie odpuści.

Gość gość
Witam czekam na wrozbę Bogusława

Gość gość
dawaj szybciej z tą wróżbą bo spać idę

Gość gość
Witam co mnie czeka w najbliższych 3 miesiącach uczuciowo i finansowo? Bogusława 10 czerwiec 1977

Gość gość
gdzie moja wróżba? zaraz muszę iść spać, a chcę wiedzieć już dzisiaj co mnie spotka

Gość gość
divination is for stupid people

Gość gość
Dzięki

Gość gość
jeszcze raz, czy powinnam przyjąć tę pracę czy szukać innej i co mnie czeka w uczuciach do końca zimy? Anna (08.06.1975)

Gość gość
Dziękuję za rozłożenie kart Anna 1968.Jak będzie miała Pani jeszcze wolną chwilę to proszę o jeszcze jedną wróżbę co do przyszłości z Markiem. Jego data to 02-02-1969.Chodzi mi o jego uczucia i zamiary dziękuję

Gość gość
Pani Anna praca Nie wiem dlaczego, ale przy Pani pokazuja mi sie przede wszystkim karty uczuc...

Gość gość
bo się niestety tu sporo dzieje i nic dobrego, ale proszę powiedzieć co Pani widzi? Anna

Gość gość
Widzę problemy w nowej pracy i nowe życie emocjonalne.

Gość gość
w jakim sensie? i czy powinnam poszukać innej pracy?

Gość gość
Tu Urszula. Dziękuję za wróżbę, wszystko się zgadza i teraz jestem przeziębiona. Czyli to nic poważnego. Jednak od kilku dni, przed przeziębieniem, miałam właśnie wrażenie, jakbym miała za niedługo umrzeć, bardzo dziwne uczucie, stąd była moja prośba o wróżbę..

Gość gość
Pani Anna z pytania o prace :) Dobrze teraz zobaczylam, ze Pani tez pyta o uczucia. Wiec taak w ogole na pierwszym planie jest jakis kochajacy Pania mezczyzna (krol pucharow) jest Pani w emocjonalnym dolku przez niego, pokazuje mi sie rozczarowanie, smutek, tesknota (9 mieczy) 3 puchary - trzecia osoba w relacji, zdrada ? Odw 6 pucharow to tesknota, powrot kogos z przeszlosci, jest szansa na kontynuowanie tej relacji, ale czy to dobre dla Pani ? Moze to byc tylko znak, ze rozpamietuje Pani przeszlosc... jesli chodzi o prace widze nowa, generalnie przy Pani jest stabilnosc finansowa i powodzenie Rycerz denarow - jako wydarzenie - to często kontynuacja czegoś, nie "coś" jednorazowego tylko np nauka języka, ciąża.. coś się rozwija systematycznie i powoli, nie da się też przyśpieszyć tego, wszystko w swoim czasie, powoli.. Często pokazuje mi jakąś fajną okazję, na którą "zasłużyliśmy" np awans którego się spodziewaliśmy, nagroda, ale wypracowana. generalnie osoba systematyczna, pracowita, twardo stąpa po ziemi.. jeżeli pytamy ogólnie to często coś z pieniędzmi, albo będziemy wydawać, albo zastrzyk gotówki dostaniemy..pokazuje mi też pracę, etat praktyczną stronę życia.. i Krolowa denarow jest Pani bardzo przedsiebiorcza, zaradna kobieta, moze Pani rowniez otrzymac pomoc finansowa od kobiety.

Gość gość
Mam jeszcze pytanko do Pani. Kim Pani jest i czemu podpisuje się Pani jako gość? :) W sumie to imponujące poniekąd, bo nie zależy Pani na rozgłosie, a rozumiem, że wykonuje Pani wróżby z czystej dobroci i pasji, tak to odbieram :) Z jakiej metody Pani wróżby? Czy jest to tarot? Wiem, że są różne rodzaje tarota, bodajże dwa. Czy zarabia Pani na byciu wróżką? Od jak dawna odkryła w sobie Pani zamiłowanie do kart? Pytam z czystej ciekawości, bo wróżenie uważam za coś niezwykłego, a po Pani wróżbach widzę, że nie naciąga Pani innych i Pani karty nie kłamią. Urszula

Gość gość
a coś więcej o tym kochającym mnie mężczyźnie może Pani powiedzieć? wiek? wygląd?

Gość gość
Pani Anno to o problemach w pracy to nie byla moja odpowiedz. Wszystko jest bardzo dobrze :) nawet widze awans, nagrode i uznanie. Mysle, ze dokona Pani takich wyborow, ze z pewnoscia bedzie Pani zadowolona ze swojej sytuacji materialnej. Pokazuje sie Pani bardzo pozytywnie w kartach. Pozdrawiam :)

Gość gość
Król Denarów- wysoki niebieskooki brunet, poczciwego wieku, lubi operę i muzykę Mozarta, dobrze zarabia, ale zmieni pracę na rzecz szczęśliwego zycia

Gość gość
Wy tak na serio z tymi wróżbami?

Gość gość
z tym królem denarów to też nie Pani wróżba? Anna

Gość gość
To akurat była moja wróżba, pani Urszula Pani pyta o uczucia. Wiec tak w ogole na pierwszym planie jest - jkról pucharów jako wydarzenie - to często kontynuacja czegoś, nie "coś" jednorazowego tylko np , ciąża.. coś się rozwija systematycznie i powoli, nie da się też przyśpieszyć tego, wszystko w swoim czasie, powoli.. Często pokazuje mi jakąś fajną okazję, na którą "zasłużyliśmy" np awans którego się spodziewaliśmy, nagroda, ale wypracowana. generalnie osoba systematyczna, pracowita, twardo stąpa po ziemi.. jeżeli pytamy ogólnie to często coś z pieniędzmi, albo będziemy wydawać, albo zastrzyk gotówki dostaniemy..pokazuje mi też pracę, etat praktyczną stronę życia.., jakis kochajacy Pania mezczyzna (Rycerz denarow) jest Pani w emocjonalnym dolku przez niego, pokazuje mi sie rozczarowanie, smutek, tesknota (9 mieczy) 3 puchary - trzecia osoba w relacji, zdrada ? Odw 6 pucharow to tesknota, powrot kogos z przeszlosci, jest szansa na kontynuowanie tej relacji, ale czy to dobre dla Pani ? Moze to byc tylko znak, ze rozpamietuje Pani przeszlosc... jesli chodzi o prace widze nowa, generalnie przy Pani jest stabilnosc finansowa i powodzeniei, królowa opiadów jest Pani bardzo przedsiebiorcza, zaradna kobieta, moze Pani rowniez otrzymac pomoc finansowa od kobiety.

Gość gość
Mam jeszcze pytanko do Pani. Kim Pani jest i czemu podpisuje się Pani jako gość? usmiech.gif W sumie to imponujące poniekąd, bo nie zależy Pani na rozgłosie, a rozumiem, że wykonuje Pani wróżby z czystej dobroci i pasji, tak to odbieram usmiech.gif Z jakiej metody Pani wróżby? Czy jest to tarot? Wiem, że są różne rodzaje tarota, bodajże dwa. Czy zarabia Pani na byciu wróżką? Od jak dawna odkryła w sobie Pani zamiłowanie do kart? Pytam z czystej ciekawości, bo wróżenie uważam za coś niezwykłego, a po Pani wróżbach widzę, że nie naciąga Pani innych i Pani karty nie kłamią. Urszula X Dziekuje Pani Urszulo. Kilka lat temu zaczynalam wrozyc kolezankom z kart klasycznych im sie sprawdzalo, mam sny, ktore sie sprawdzaja. prowadzilam swojego bloga, bo interesuje mnie ta tematyka i napisala do mnie pewna Pani, powrozylam jej i powiedziala, ze wszystko to jest 100% prawdy, wszystko wyszlo w kartach, ale to bylo 7 lat temu od tamtej pory nie wrozylam. Zaczelam uczyc sie wrozyc z tarota pod koniec lutego (tak jak rozpoczelam ten watek tutaj) kiedy znalazlam przy sprzataniu nowa talie, ktora kupila moja mama, wiec to byl kompletny przypadek. W tarocie nie mam doswiadczenia, jestem tu by sie nauczyc, bo mnie sie sprawdzalo, poza tym trenuje swoja intuicje :) tylko raz wzielam za to 10 zl. dlatego zawsze zaznaczalam w poprzednich postach, zeby nie brac tego za bardzo na serio :) ale akurat te wrozby o zdrowiu bardzo dobrze mi sie o dziwo sprawdzaja... mi i moim bliskim... bardzo szczegolowo...

Gość MagdaDe
Magdalena 27/12/84 Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe i zawodowe?

Gość gość
czyli to była Pani wróżba dla mnie? Jeśli tak, to pozdrawiam i dziękuję, Anna