Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Danuta 24-06-1973 , co mnie czeka w nadchodzącym roku? Uczuciowo i zawodowo. X 8 bulaw - karta kontaktu (glownie internetowego, telefonicznego) ale tez nowe znajomosci, staly kontakt z bliskimi osobami, wymiana informacji. 8 - w kwestiach finansowych i zawodowych stabilizacja. opóźnienie w czasie (niekiedy przełożenie czegoś na inny termin), pokazuje zdeterminowane działanie, ukierunkowane na cel, dążenie do doskonałości i irytacja, gdy coś nie jest idealne lub idzie nie po naszej myśli. Praca, obowiązki, praca, obowiązki. Niekoniecznie zawodowe. Skupiasz się na realnym porządkowaniu, ulepszaniu, co ma przynieść korzyści finansowe albo inne zyski. Ważne, żeby były konkretne i widoczne. 10 mieczy + krol bulaw + 2 puchary + 4 bulawy - pomyslnosc uczuciowa z tym mezczyzna po rozstaniu i dalszy rozwoj relacji, nowe doswiadczenia, dzialanie.

Gość gość
Pani Maria Moze Pani odczuwac zniechecenie, ale jest przy Pani zyczliwy mezczyzna, ktory Pania wspiera, byc moze tez finansowo. Irytacja i opoznienia, ciezka praca w celu poprawy sytuacji finansowej z czym zwiazany jest duzy stres, duzo spraw na glowie,******* brak spokoju. Generalnie moze to wynikac z tego, ze w pracy ma Pani jakies nowe zadanie, wiecej do zrobienia lub to jest nowa praca nowe stanowisko, ale czeka Pania sukces i poprawa finansowa, bedzie Pani zadowolona.

Gość gość
Wiyaj kochana. Pisalam juz do ciebie, ale teraz inne pytanie. Czy znajde w koncu prace w najblizszym czasie? Jakie jeszcze kroki podjac? Magdalena 23.06.1984

Gość gość
Iwona 28.03.1986 Czy zbuduje stały związek z mezczyzna z którym sie teraz spotykam ?

Gość gość
Wiyaj kochana. Pisalam juz do ciebie, ale teraz inne pytanie. Czy znajde w koncu prace w najblizszym czasie? Jakie jeszcze kroki podjac? Magdalena 23.06.1984

Gość gość
Pan Marcin Mysle, ze ktos nowy, bo u Pana jest teraz czas zmian i nowych doswiadczen. Jesli chodzi o osobe z przeszlosci to moze byc trudno, bo Pan sie pokazuje jako osoba bierna, nieufna, o ktora trzeba "zabiegac" a nie wiem czy ta kobieta by wyszla z inicjatywa. Pozdrawiam.

Gość gość
Dziekuj***ardzo! :) Maria.

Gość gość
Dziekuj***ardzo za wrozbe. Sporo sie zgadza, bo rzeczywiscie w sprawie pracy jest wiele zmian, a ja jestem dosyc zdeterminowana :) Moge zapytac jeszcze tylko konkretnie o uczucia? Pan M, urodzony w 1976 i pan K, 1982 plus ja. Czy z ktoryms z nich uda sie stworzyc zwiazek czy lepiej poczekac na kogos nowego? Dziekuj***ardzo z gory! Maria.

Gość gość
kafe sie zacina :O

Gość gość
Wiyaj kochana. Pisalam juz do ciebie, ale teraz inne pytanie. Czy znajde w koncu prace w najblizszym czasie? Jakie jeszcze kroki podjac? Magdalena 23.06.1984 X Tak na pewno widac u Ciebie stabilizacje finansowa w okresie do pol roku. 3 denarów wskazuje, że na jakąś sprawę trzeba spojrzeć realnie. Nie możesz powiedzieć: a jakoś to będzie. Lepiej zanalizować, przemyśleć. Nie możesz liczyć na szybkie rozwiązanie, na wiadomość czy pomoc „z nieba”. Tutaj trzeba poszukać, popytać, postarać się samemu. Moga to byc tez zyski z kliku zrodel. 10 mieczy pokazuje, ze albo masz duze kwalifikacje i wyksztalcenie (i moze szukasz czegos bardziej odpowiedniego i nic Ci nie pasuje) albo wlasnie wymagania pracodawcow sa spore. 9 denarow pokazuje, ze Twoja sytuacja finansowa jest dobra, spelniasz sie w pracy, to sukces i stabilizacja. Paz bulaw - pokazuje Cie jako osobe troche lekkomyslna, aktywna, ale to moze byc tez slomiany zapal. Giermek denarow + 4 denary - moga oznaczac, nowa prace, obowiazki, na pewno przyplyw gotowki i uznanie. Niestety 4 denary pokazuja, ze ta praca moze nie do konca byc dla Ciebie satysfakcjonujaca i nie wrozy raczej zadowalajacych Ciebie zarobkow. Mysle, ze masz szanse na prace, spelniasz sie w pracy, ale z zarobkami moze byc roznie, ponizej Twoich oczekiwan i mozliwosci. Pozdrawiam :)

Gość gość
Iwona 28.03.1986 Czy zbuduje stały związek z mezczyzna z którym sie teraz spotykam ? Tak, mysle, ze jest na to szansa. On sie pokazuje jako osoba stala, powazna, odpowiedzialna, ktos kto da Ci wsparcie (krol denarow) 4 bulaw pokazuja, ze relacja bedzie sie rozwijac, pomimo, ze jest dosyc niepewna (umiarkowanie) takie przyciaganie i odpychanie. Potrzeba harmonii i rownowagi, jest szansa na uczuciowa pomyslnosc i stabilizacje (10 pucharow), aczkolwiek przy Tobie (krolowa denarow) jest jeszcze jakis inny mezczyzna (krol bulaw)

Gość gość
Oliwia 20-04-2000 i Grzegorz 20-04-1996 czy nasza miłość będzie szczęśliwa i czy to coś trwałego? Niestety jest Pani niepelnoletnia. Pozdrawiam :)

Gość gość
Witam, mam dwa pytania, jeśli można prosić, pierwsze o zdrowie, a drugie praca, kiedy ją znajdę Edyta listopad 1992. :)

Gość gość
Paweł 02.11.1970 Chciałbym wiedzieć czy moja sytuacja finansowa ulegnie poprawie i czy kobieta króla kocham będzie ze mną i czy stworzymy rodzinę ? Z góry dziękuję za wróżbę X Jesli chodzi o finanse to sytuacja powinna ulec poprawie, czeka Pana stabilizacja finansowa i raczej z tym nie powinno byc najgorzej (9 denarow + 8 bulaw ) potrzeba jednak zdecydowanego dzialania. 7 bulaw + gwiazda pokazuja stres, nadmiar obowiazkow, duzo na glowie, ale na koncu raczej satysfakcja i sukces. Moze to byc tez praca nie na stale, dorywcza, albo okresy, ze raz jest dobrze raz zle - ksiezyc. Natomiast jesli chodzi o kobiete to karty nie sa pomyslne. Macie panstwo utrudniony kontakt, moze pan byc ignorowany lub w ogole nie ma kontaktu (odw 8 bulaw) doszlo do rozstania (10 mieczy) as mieczy i 6 mieczy to jest fizyczne oddalenie, km.. 5 mieczy to zatrzymanie i rozczarowanie mysle, ze relacja nie bedzie sie juz rozwijac, zwlaszcza, ze ta kobieta jest wycofana emocjonalnie (krolowa mieczy). Bardzo mi przykro, ale karty mi pokazuja definitywny koniec tej relacji. Moge sie mylic. Pozdrawiam.

Gość gość
Wrozko poprosze Ciebie o wróżbe Marek 13 lutego 1965 Czy ułoży mi sie z partnerka i czy bede miec mieszkanie własne? Czy jest nam dane byc razem? Tak, widze ta relacje pozytywnie. Przede wszystkim jest stabilnosc, staly rozwoj relacji, wspolne sprawy (4 bulaw) papiez - wskazuje, ze jest to powazne, trwale uczucie. 2 puchary - wrozy pomyslnosc w sprawach uczuciowych, szczere uczucia, jest miedzy wami milosc, jesli zwiazek nie jest zalegalizowany to widac malzenstwo. 7 denarow drobne problemy, duzo na glowie. 5 bulaw + krolowa bulaw - klotnie i konflikty z partnerka. Karty pokazuja ta kobiete jako bardzo nerwowa, klotliwa i dominujaca, troche tak jakby chciala wszystkim rzadzic, bardzo zaborcza, zazdrosna. Ale jednoczesnie bardzo pewna siebie ;) pozdrawiam

Gość gość
Marek - jesli chodzi o wlasne mieszkanie to raczej moze byc z tym trudno, pokazuja sie problemy (9mieczy+cesarzowa+3mieczy)

Gość gość
Dobranoc wszystkim :)

Gość gość
Sylwia 01. 09. 88r Czy powinnam wrócić do mojej pracy z granica? czy jednak zostać w kraju?

Gość gość
Sylwia 01.09.88 Czy ułoży mi się prca za granicą?

Gość gość
Sylwia 01.09.88 Czy ułoży mi sie praca a granicą

Gość gość
Dziękuję bardzo Marcin 20.07.1982

Gość gość
Klaudia 27 10 94. Tak jak wcześniej czy znajdę kogos. Ogolnie sfera miłości

Gość MagdaDe
Magdalena 27/11/1984 Jak rozwiną się relacje z mężczyznami, z którymi się przyjaźnie? Czy przerodzi się w coś więcej? Kiedy mogę się spodziewać jakichś zmian w życiu uczuciowym? Z góry dziękuję

Gość gość
Paweł 02.11.70 Wróżko jesteś niesamowita wszystko się zgadza a możesz powiedzieć mi jeszcze w kierunku której kobiety mam się skłaniać i z którą będę szczęśliwy Monika Agnieszka

Gość gość
Grzegorz 5.03.1982. Co mie czeka po Nowym roku w miłości i w pracy?

Gość gość
Witam, mam dwa pytania, jeśli można prosić, pierwsze o zdrowie, a drugie praca, kiedy ją znajdę Edyta listopad 1992. X Jesli chodzi o zdrowie to jedyne co mi sie pokazalo to wizyta lekarska, koniecznosc brania lekow, jakas choroba przewlekla i jakies problemy z metabolizmem, z waga i skoki cisnienia (przejsciowe) Praca X Pokazuje sie okres od koncowki lipca i poczatku sierpnia do 13.12. Mysle, ze to jest okres zawieszenia (6 bulaw + 9 bulaw) mysle, ze w polowie grudnia po tym 13.12 sytuacja sie polepszy, a luty i marzec powinny byc udane pod wzgledem finansowym (giermek pucharow -luty-marzec) (krolowa denarow ). Ostatnia karta to glupiec - to wszystko co nowe, nowy etap w zyciu, nowe znajomosci, nowa praca. Mysle, ze w najblizszym czasie wszystko ulozy sie dla Ciebie pomyslnie. Mysle, ze do lutego/marca sytuacja sie polepszy. Pojawia sie jakies nowe mozliwosci, wiadomosci i pomoc od bliskich Tobie osob. Pozdrawiam.

Gość gość
Katarzyna 15.05.1993 Czy będę z Konradem? Jak sytuacja finansowa będzie wyglądać?

Gość gość
Niesmialo sie przypominam (1:02 na tej stronie) i jeszcze raz bardzo, bardzo dziekuje :) Dziekuj***ardzo za wrozbe. Sporo sie zgadza, bo rzeczywiscie w sprawie pracy jest wiele zmian, a ja jestem dosyc zdeterminowana usmiech.gif Moge zapytac jeszcze tylko konkretnie o uczucia? Pan M, urodzony w 1976 i pan K, 1982 plus ja. Czy z ktoryms z nich uda sie stworzyc zwiazek czy lepiej poczekac na kogos nowego? Dziekuj***ardzo z gory! Maria.