Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blizny po trądziku

Polecane posty

Gość gość

Mam okropne blizny po trądziku, dermatolog mówi, że niewiele da się zrobić. Czy mogę jakoś sobie pomóc. Nie chcę do końca życia chodzić z bardzo mocnym makijażem.

Gość gość
Ale chodzi o wyleczenie samego trądziku? Czy blizny po trądziku? Czy blizny po trądziku? Bo na blizny to najlepszy będzie laser Fraxel Repair. A sam trądzik - musisz zmienić dermatologa. Mój brat leczył trądzik u dr. Krajewskiego, przy metro Wilanowska. Może umów się do nich?

Gość gość
Na blizny po trądziku albo np po ospie (tak jak było u mnie) fajnie sprawdza się laser palomar. Można tez spróbować mikro nakłuwanie - dermapen. Najlepiej poradzić się dermatologa, czasem na blizny jest konicznych kilka zabiegów, które razem dadzą pożądany efekt. Polecam świetnego dermatologa, dr Agnieszkę Bliżanowską, przyjmuje w Warszawie i doskonale potrafi dobrać właściwą terapię na takie problemy skórne.

Gość gość
Fajny program na trądzik mają w klinice Urody i Pieknej Sylwetki na Bemowie. I sensowne ceny!

Gość gość
Według mnie najlepszym środkiem są tabletki IQFACE. Wiem bo sam ich używałam, a przedtem stosowałem dużo innych środków i niestety nie było pożądanych efektów. Według mnie warto spróbować.Na pewno pomoże. Ijest bez recepty.

Gość gość
Ja tez chodzę do tej kliniki Urody na Bolkowskiej na Bemowie. Też miałam problemy z cerą po trądziku. Mają fajne zabiegi z kwasami Vedara, mo to bardzo pomogło na blizny i różne zmiany po trądziku. Poza tym moja buzia teraz jest zdecydowanie lepiej nawilżona.

Gość gość
Ja również polecam zabiegi derma penem!

Gość mamajewska
ktoś wspominał wyżej o tabletkach iqface na blizny no i zgodzę się z tym że na nie działają ale tak połowicznie bo jednak dopiero jak dołożyłam do nich zabiegi u kosmetyczki to pomogły tak że wszystkie ślady zeszły..