Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laserowa plastyka powiek

Polecane posty

Gość gość

Mam strasznie opadające powieki i moja twarz przez to wygląda na bardzo zmęczoną. Czy robiłyście sobie taki zabieg? Warto?

Gość gość
Moim zdaniem bezpieczniejszy mógłby być botoks. Dobrze sprawdza się przy opadających powiekach. Ale to już powinien podpowiedzieć Ci lekarz, specjalista medycyny estetycznej. polecam WellDerm. Dobrze traktują pacjentów. No i przede wszystkim uważnie ich słuchają, co powinno być standardem, a nie jest takie oczywiste.

Gość gość
Ja wybrałam ten zabieg, bo jednak nie ma tu ingerencji skalpela. Od dziecka miałam opadające powieki, a z czasem coraz gorzej to wyglądało. Zabieg zdecydowanie poprawił wygląd mojej twarzy, która już nie wygląda na taką zmęczoną. Polecam ten zabieg w klinice dr. Krajewskiego (przy metro Wilanowska). Robią dobrze, nie mam zastrzeżeń.

Gość gość
Laser, peeling lub mezoterapia. Lekarz musi zdecydować który zabieg będzie najlepszy. Można tez stosować kilka zabiegów uzupełniająco. Dobry lekarz - dr Styczeń przyjmuje na Bolkowskiej w Klinice Urody. To dobry specjalista, więc warto iść do niego!!

Gość gość
Ja tez się wybieram do tej kliniki na Bukowińskiej przy metrze wilanowska. Mają dobre opinie i właśnie widziałam na ich stronie że można sobie zrobić taką laserową plastykę powiek. Ale najpierw i tak muszę się zapisać na konsultacje.

Gość gość
W WellDermie w Warszawie konsultowałam i podpowiedzieli mi jednak delikatny botoks. Ja im ufam, tam sa świetni lekarze.

Gość gość
Chcesz wiedzieć więcej jak radzić sobie z niedoskonałościami skóry? Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Na profesjonalnie prowadzonych zajęciach poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania z zakresu kosmetyki! W szkole Delta Edukacja nie ma żadnych ukrytych kosztów. Nie podpisuje się umowy!- Zapraszam do zapisu! Szkoła mieści się na ul. Szewskiej 17/1 , numer telefonu 798149906 . Pozdrawiamy- Delta Edukacja