Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina111

Seks bez zobowiązań

Polecane posty

Gość paulina111

Cześć wszystkim :) Jestem dojrzałą kobietą, po nieudanym związku, po którym rozstanie bolało tak cholernie, że postanowiłam już się nie wiązać z żadnym facetem. Tak właśnie przez parę lat nie zbliżałam się do żadnego osobnika płci męskiej, aż do stycznia. Poznałam fajnego faceta. Przystojny, dobrze zbudowany, dlaczego taki facet choć ma po trzydziestce nadal jest sam? Nie znalazłam odpowiedzi. Pojawiła się pomiędzy nami chemia, ale ta erotyczna. Jako dojrzała kobieta również mam potrzeby no i poszliśmy razem do łóżka, lecz założenie było takie, że fajnie się bawimy, ale bez zobowiązań. Nigdy nie byłam za takim rozwiązaniem, ale jednak się zgodziłam. Tak sie spotykaliśmy na seks przez parę tygodni. Przedwczoraj oznajmił mi, że się zakochał, że nie chce tak żyć, że chce bym była kimś więcej. I jestem pod ścianą.

Gość paulina111
Nie wiem co zrobić, bo pomimo jego zapewnień nie wierzę, że taki facet nie znalazł dla siebie kobiety. Ja dla większości nie jestem ideałem. Nie mam idealnej figury, wzrostu... Boję się, że on również jak ten poprzedni mnie okłamuje, że rozkocha, a potem rzuci. A może już rozkochał...

Gość gość
ile masz lat? to chyba dobrze ze facet się zakochał

Gość gość
Też byłem z taką jak Ty dojrzałą tylko do sexu i już mnie zaczęło brać , ona nie chciała więc zrezygnowałem.

Gość paulina111
W styczniu skończyłam 33 lata. Nie wiem, czy chcę się wiązać. Jest mi z nim dobrze, ale nie dam mu tego czego pragnie większość facetów ( dzieci, ciepły obiad )... Z drugiej strony nie wyobrażam sobie, że mogłoby go w moim życiu zabraknąć.

Gość gość
paulina111 dziś Nie wiem co zrobić, bo pomimo jego zapewnień nie wierzę, że taki facet nie znalazł dla siebie kobiety. Ja dla większości nie jestem ideałem. Nie mam idealnej figury, wzrostu... Boję się, że on również jak ten poprzedni mnie okłamuje, że rozkocha, a potem rzuci. A może już rozkochał... x po 1 nie facet tylko mężczyzna po 2 to, że leciałaś na bad boyów nie oznacza, że każdy z nas taki jest po 3 wielu jest fajnych mężczyzn których kobiety olewają albo uważają, że " coś z nimi nie tak bo powinni już kogoś mieć. A jak oni chcą się wiązać i są kawalerami są skreślani tak jak ty chcesz skreślić tego z kim się spotykasz. Bardzo możliwe, że jesteś jego pierwszą partnerką seksualną a żadna go nie chciała bo nie był wcześniej w związku i nie uprawiał seksu a seks łączył z miłością i związkiem.

Gość gość
Myślisz ze facet będzie z tobą tylko dla seksu? No wątpię mogłabyś się poświęcić jeżeli ci zależy czemu nie możesz dbać mu dzieci?

Gość paulina111
On był wcześniej w związku i to nie raz :) Nie ukrywał tego. Po prostu z innymi mu nie wyszło. To typowy facet, który gromadzi wokół siebie wiele kobiet. Wiem, że nie wszyscy faceci są dupkami. Nie dam mu dziecka, bo dzieci nie lubię i nie chcę ich mieć.

Gość gość
ja dziecka nie chciałem bo miała już jedno , była w Twoim wieku a ja ciut młodszy

Gość paulina111
Za kilka lat to ja tych dzieci już nie będę mogła mieć, a on wtedy może poszuka innej :)

Gość gość
30+ to tylko myślą ,że facet chce dzieciaka bo inaczej ucieknie a to nie prawda.

Gość paulina111
Trzydziestki plus boją się, że facet ucieknie, bo nie będą miały to czym zatrzymać. Ja właśnie o to się martwię. Nie zatrzymam to ani wyglądem, ani dzieckiem, ani niczym innym. Co mogę mu zaoferować? Seks, który niedługo mu się znudzi. Jest nieziemsko przystojnym facetem. Wiem, że w jego życiu jest mnóstwo kobiet. Pytanie tylko, czy on udaje, że ich do siebie nie dopuszcza, czy tak jest? Faceci jak to jest?

Gość gość
ciezko powiedzieć każdy facet inny ale jak jest z tobą to jednak masz to coś

Gość gość
mężczyźni po prostu kochają kobietę taką jaka jest nie musisz być idealna. mężczyźni nie mają tak wysokich wymagań jak kobiety

Gość gość
Tak bardzo boisz się zranienia, że nie potrafisz spróbować? Nikt nie mówi, ze musicie być małżeństwem, ale para? Przecież warto!

Gość paulina111
Nie mówię, że nie warto spróbować. Nie jest mi obojętny. Nawet seks zbliża ludzi...

Gość gość
Musisz się przełamać bo inaczej stracisz faceta całkowicie. On Cię kocha to widać po tym jak to opisujesz i Ty jego też