Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucja1233444

Jestem w ciąży i nie wiem co dalej....

Polecane posty

Gość lucja1233444

Chciałabym się poradzić tutaj na forum. Kilka dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Oczywiście bardzo cieszymy się razem z narzeczonym z tego powodu, jednak...to pokrzyżowało nam nasze plany. Gdy narzeczony mi się oświadczył, miałam po ślubie zamieszkać u niego. Ma dość duży dom, w którym mieszkają rodzice i siostra. Niestety wszystko zaczęło się sypać i moja przyszła szwagierka przestała mnie lubić. Po prostu dała mi do zrozumienia, że nie chce mnie tam. Oczywiście przestałam tak przyjeżdżać i postanowiliśmy wyjechać za granicę do pracy, by zarobić na nasze wesele, które jest zaplanowane na za 4 lata. Praca już była załatwiona, czekaliśmy tylko bym się spokojnie obroniła. Jak wyżej pisałam - dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Wyjazd za granicę w tym momencie odpada. Nasi rodzice nie puszczą nas w takiej sytuacji na 100%. Jedynym wyjściem byłoby mieszkanie u mojego narzeczonego. U mnie to jest niemożliwe ze względu na za dużą ilość ludzi na piętrze. Pojawia się problem siostry mojego narzeczonego. O ile ich rodzice nie mają nic przeciwko, o tyle ona zacznie swoje fanaberie i chore szantaże. Narzeczony twierdzi, że w takiej sytuacji chyba ulegnie, ale ja sobie nie wyobrażam po tym co przeszłam i wysłuchałam od tej kobiety z nią mieszkać, żeby mi pokazywała swoje chore zachowania. Założę się również, że gdy dowie się o ciąży znienawidzi mnie jeszcze bardziej (jest wolna przed 30, jej jedynym hobby jest siedzenie w domu i żałowanie że jej się życie nie ułożyło i jest sama). Mieliśmy odłożone trochę kasy na wyjazd i jakiś start za granicą. Pomyślałam, żeby coś wynająć. Tylko wiadomo, trzeba wszystko wyremontować, kupić jakieś meble no i co by było gdybym źle się poczuła, a mój narzeczony był w pracy? Ja po obronie mogę pójść do pracy, ale na krótko. Na studiach dorabiałam sobie piekąc ciasta, mogłabym to robić nawet w zaawansowanej ciąży. Sama nie wiem co robić. Jak to załatwić?

Gość gość
Przeprowadź się do narzeczonego, a na jego siostrę mam już plan. Po prostu wyizolujesz ten drażniący element. Wykorzystamy jest nieudolność życiową. Jej jedyne hobby to użalanie się? Poleć jej forum kafeteria.pl Znajdzie tam pełno podobnych sobie nieudaczników. Wylewanie swoich żali na forum zajmie jej całe dnie i nie bedzie miała czasu na dręczenie Ciebie ^^ Normalnie geniusz rozwala mi czaszkę ... W zasadzie ... co ja tu jeszcze do cholery robię z takim intelektem. Ha! Ruszam stworzyć maszynę destrukcji, która pozwoli mi przejąć władzę nad Światem! Mwahahahahaha! Mwahahaha!

Gość gość
jedz mieso jaja i jarzyny a potem zrobisz pult i co dalej masz 2 cyce bedziesz karmic pieluchy zmieniac uczyc ,i co jeszcze ? wszystko co moze mama dzieciom dać ,milosć to podstawa :-):-):-) acha i znajc se,faceta co ci bedzie po ovorki kiszone gonil ale nie o q2 w nocy bo sklepy zamkniete:-(