Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sexy sukienka czy piersi na wierzchu?

Polecane posty

Gość gość

mężczyźni co podnieca bardziej? 1. opięta, elegancka sukienka, podkreślająca kobiece kształty (piersi, pupa) + szpilki na dużym obcasie 2. głęboki dekolt + szpilki na dużym obcasie

Gość gość
Epatowanie nagim biustem jest wulgarne i niestety tandetne. To co zakryte pozostawia wiecej dla wyobraźni,dekolt owszem ale z umiarem tak jak inne rzeczy również z umiarem i jeszcze jedno,skromne rzeczy maja największą siłę oddziaływania ;-)

Gość gość
bez przesady z tą wulgarnością. Dekolt, nawet duży to nie nagi biust. Jak odpowiednio dobrany i dostosowany do sytuacji jest jednym z podstawowych atutów kobiety. Ja w każdym razie lubię się pochwalić swoim kształtnym, średniej wielkości biustem. Mój facet też. Jedną z naszych ulubionych stylizacji, wykorzystujących jego jędrność jest wąski ale głęboki dekolt, sięgający poniżej biustu. Tak żeby było widać że nie mam stanika a pomimo tego biust trzyma się wysoko. Lubię seksowność jego swobodnego delikatnego kołysania rysującego się przez lejące lub elastyczne tkaniny. Na sutki nakładam silikonowe naklejki, w zależności od klimatu i otoczenia czasem je zdejmuję w trakcie imprezy lub wyjścia, ale na początek zawsze.

Gość aqwe
Nie wchodzi się do sklepu gdzie wszystko jest na wystawie... :)

Gość gość
8.49 to typowa wieśniara bez gustu i pomysłu na siebie, pewnie z PGR-u a mężulek macho spod budki piwnej.

Gość gość
Taak, niektórzy mają tak , bezguście do kwadratu.

Gość gość
Wszystko jest dla ludzi . Jak ktoś lubi czemu nie .

Gość gość
Ja lubię 'ukryty' seksapil, lubię grę na wyobraźni, lubię gdy pojawiają mi się w głowie pytania ''jak ona wygląda bez tego...''. Lubię słodycze...w opakowaniu. :) Przyznam szczerze, że wolę zwiewną, letnią sukienkę od opiętej eleganckiej.

Gość gość
Ja w każdym razie lubię się pochwalić swoim kształtnym, średniej wielkości biustem. Mój facet też. X Nie wiedziałam, że twój facet też ma cycki.

Gość gość
najseksowniejszy strój w jakim kiedykolwiek wystąpiłam (oczywiście poza występami tylko przed moim facetem): http://erotycznastrefa.eu/Oradea-body-p130132 Dokładnie w ten strój (body) przebrałam się na wręczenie urodzinowego (30-ka) prezentu mojemu misiowi - równo o północy. Wspólnie kupiliśmy więc nie było niespodzianki, dlatego zażyczył sobie coś ekstra - formę wręczenia - w stroju jaki wybierze. Oczywiście plus mini stringi i stanik, ale również półprzezroczysty, tak że wersja była bardzo odważna.

Gość gość
było też takie coś, nie dokładnie takie, troszkę dłuższe z tyłu - w każdym razie dłuższe wtedy jak poprawiałam: http://erotycznastrefa.eu/Glossy-Mini-Dress-M,p,6708 Emocjonujący szczegół był taki że nie miałam bielizny - majtek też. Materiał był tak przylegający że nawet bielizna bezszwowa pozostawiała ślady psujące harmonię sylwetki - linii bioder. A na to mój perfekcjonista nie chciał się zgodzić.

Gość kiniaa28
Jeśli nie jest to jakieś spotkanie oficjalne to dekolt można jaki się chce nie widzę powodu do ograniczeń.

Gość gość
es

Gość gośćsz
do facetów wolicie dół czy górę odkryte

Gość gość
ile jest dozwolone zależy CAŁKOWICIE od sytuacji i towarzystwa. Kumpela na babskim spotkaniu, byłyśmy we trzy, pokazała nam swoje nowe nabytki sukienek do sytuacji privat imprez we dwoje. Wyszło z tego przymierzanie - rozmiary podobne. Jak miałam na sobie taką: https://bielizna-centrum.pl/sukienki/beauty-night-fashion---koronkowa-mini-sukienka-lavanya niespodziewanie wrócił jej mąż. Pozostałe też miały śmiałe wersje, najostrzejszą, z przezroczystą siateczką na piersiach miała gospodyni. Uprosił nas żebyśmy się nie przebierały, jeszcze jeden wspólny drink. Za kilka dni okazało się że jego powrót był ściśle zaplanowany żeby namówić nas na wspólne spotkania - też z naszymi facetami, w takich odważniejszych strojach. No i się udało, najpierw było sexy, ale jeszcze ostrożnie, ale na 3 tego typu spotkaniu już biusty figlarnie patrzyły przez symboliczne siateczki a w zakresie "dołu" też była ogromna swoboda. W pełni zastosowanie znalazła zasada - strój ma zdobić i podkreślać walory a nie zasłaniać cokolwiek.

Gość gość
Tak sukienka ale bez stanika daje lepszy efekt podnieca facetów.

Gość gość
teraz jest moda na bieliznę, brak stanika przez wiele osób uznawany jest za nieeleganki lub wręcz nieestetyczny. Jedynym uzasadnieniem są kreacje z odkrytymi plecami lub w inny sposób wykluczające stanik. Dlatego ja ze swoim skromnym ale ładnie sterczącym B często, oczywiście na odpowiednie okazje, wybieram takie stylizacje. Wtedy możliwości są ogromne - zwykła wyprostowana postawa - grzecznie, ale można zrobić swojemu facetowi nachylając się lekko do niego, albo do kogoś innego, można wysoko unieść rękę, itp w zależności i dostosowaniu do fasonu.

Gość gość
Najbardziej sexy jest dobrze dobrana, śliczna bielizna. Sprawdźcie sobie Alles, mają cuuudne rzeczy! Zakochałam się po prostu...

Gość gość
Niektore kobiety nie powinny w ogóle się rozbierać. Psują mój zmysł estetyczny.

Gość gość
Sexi sukienka z piersiami na wierzchu;)

Gość gość
jeśli tak koniecznie chcesz to są takie sukienki

Gość gość
kupiona na nasze prywatne "we dwoje" została użyta na "ostatniego drinka" po imprezie u nas, przed spaniem: https://bielizna-centrum.pl/bielizna-erotyczna/obsessive---koszulka-z-regulowanymi-ramiaczkami-truelove Mieliśmy już po łazience tylko myk do pokoi, dlatego bez szlafroczków, ale nasi faceci jeszcze chcieli pogadać i nas zatrzymali. Było dość ciemno, więc piersi nie były zbyt widoczne. W każdym razie tak się nam wydaało przez chwilkę na początku. Ale jak oczy już się trochę przyzwyczaiły zaskoczona patrzyłam na to jak seksownie wygląda przyjaciółka, od razu świadomość, że moja koszulka jest jeszcze cieńsza ... Natomiast nasi faceci byli zachwyceni - przeciągali spanie ile tylko się dało. Potem pomimo baaardzo późnej pory i konieczności bycia cicho dopadł mnie jak próbowałam się grzecznie zwinąć do spania. Pomimo jednej pozycji - pupci wypiętej na łyżeczkę, rozpalił mnie do czerwoności.

Gość gość
mój facet lubi jak prezentuję się w takim stylu: http://www.milanoo.com/product/backless-ruched-club-dress-p511899.html#m934163 Biust mam nieduży, nie pochwalę się nim w klasyczny sposób, za to w takim stylu mogę sobie pozwolić na swobodne zachowanie bez obawy że pierś "wyskoczy". Jak materiał cienki zwykle zakładam nasutniki żeby stonować wygląd - zamaskować sutki. Niejednokrotnie w trakcie wieczoru mój pan mi je zdejmuje żebym wyglądała frywolniej. Sama zresztą wtedy dopiero czuję się najlepiej - nie zawstydza mnie to a nie ma obawy że się odlepią czy w inny sposób będą widoczne.

Gość gość
Niektóre kobiety nie powinny się w ogóle rozbierać i mieć wszystko zakryte.

Gość gość
Moja uwaga całkiem w temacie. Dzisiaj widziałem jakąś młodą Arabkę. Na głowie czarna chusta, a dół? Super ciasne jeansy i wysokie szpilki. Jeansy aż pękały w szwach na pupie. W dodatku chodziła powoli kołysząc biodrami.

Gość gość
Mi bardzo sexi sukienkę uszyła moja teściowa na pierwszego sylwestra po ślubie.Miała dół długi do pół łydki rozporek z lewej strony aż do biodra więc siadając musiałam uważać by nie pokazać pupy bo i tak było widać że nie mam majtek.Góra z odkrytymi plecami i dekolt z przodu prawie do pępka.