Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką szkołę wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam 16 lat i za niecałe dwa miesiące pisze testy gimnazjalne, bardzo się tym stresuje, a za pół roku idę do szkoły ponadgimnazjalnej i tutaj jest problem. Nie mam żadnego pomysłu co bym chciała robić w przyszłości i do jakiej szkoly moglabym iść, moje koleżanki juz planują gdzie chcą iść do pracy, a ja nie mam zielonego pojęcia. Proszę podpowiedź cie mi coś.... Myślałam o technikum ekonomicznym bo bardzo lubię matematykę i jestem z niej dobra. Technikum łączności na elektronik informatyk albo porostu jakieś liceum.... Nie chce iść do szkoły gdzie będę się zarzynała z nauką, teraz jestem w takim gimnazjum i jest masakra. Proszę i pomoc!

Gość Rafał 15463
Polecam NOVA Centrum Edukacyjne. Uczęszczałem do tej szkoły na kierunek grafik komputerowy multimediów. Zajęcia odbywały się w profesjonalnych pracowniach. Na początku byłem dość sceptyczny i myślałem, że szkoła policealna, to najgorsza rzecz jaka mogła mnie spotkać w życiu, ale teraz wiem, że moje myślenie było mylne. Dzięki temu, że ukończyłem ten kierunek mogłem podjąć pracę, która zawsze była dla mnie marzeniem. Nie zdaliście matury, nie wiecie co ze sobą zrobić, nie martwcie się, tylko wejdźcie na stronę tej szkoły i wybierzcie jakiś ciekawy kierunek dla siebie. Naprawdę polecam

Gość NOVA CE
Zapraszamy wszystkich do NOVA Centrum Edukacyjne w Gdańsku. Wszystkie kierunki ruszyły! Zostały się już tylko ostatnie miejsca. W naszej szkole mamy bardzo dużo kierunków BEZ CZESNEGO. Ponadto mamy bardzo fajne PROMOCJE. Zachęcamy do zapoznania się z naszą stroną internetową www.nova.edu.pl. W razie pytań prosimy o kontakt. Zapraszamy

Gość gość
szkole pilotow ,poniej odrazu dostaniesz zielone papiery i rente :-D :-P