Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój 6 letni syn się podnieca gdy się do mnie przytula

Polecane posty

Gość gość
ja się nie podniecam na widok rodziców kretynko

Gość gość
ja się nie podniecam na widok rodziców kretynko

Gość gość
wasze bachory to zwyrodnialce ktore wyrosna na zboczencow z kompleksem edypa czy jokasty :-O jestem pigula i mielismy na oddziale babe prawie 90lat ktora syna starego kawalera lat ok 50 traktowala jako namiastke mezczyzny a on ja jako namiastke kobiety. kobita zmarla z racji wieku i powiklan a psychol wyl jak zabijane zwierze i pijany nachodzil na oddziale lekarke prowadzaca jego matke i wykrzykiwal ze jej gardlo poderznie i "zabije ta k***e" z nozem. policja go zabrala do psychiatryka. tacy sami beda wasi synkowie. mamusie beda napastowac i traktowac jako partnerke zyciowa

Gość gość
Pewnie ma to po twoim mezu jak sie do twojej tesciowej przytyla. Tzn. Jakas wada genetyczna

Gość gość
Masturbacja dzieci, wzwod u 2,3,4- letnich chlopcow jest absolutnie normalna rzecza, podnoszenie przez dzieci tematow o zabarwieniu seksualnym rowniez. Jest to faza w rozwoju psychologicznym i fizycznym dziecka. O czym niektore z was pisza? Jakie zboczenie??

Gość gość
prowo 6 latek nie zna słowa biust

Gość gość
wg mnie siedzi tu zboczeniec i wrzuca permanentnie topiki o ptaszkach, cyckach, zaprasza na sex, pownniscie zboka tepic a nie podniuecac sie razem z nim

Gość to poprzednio to ja czyli on
nie zboczeniec tylko zboczula.

Gość gość
Kidys czytalem artykul w gazecie o tym ze wlasnie 6 albo nawet mlodszy(5-4) juz nie pamietam zg****il siostre jeszcze mlodsza.to bylo na serio.

Gość gość
Taa,i matka dziecka pisze na kafe o takiej wstydliwej i krepujacej rzeczy swojego dziecka.Ciekawe czy pozniej synus nie znajdzie przypadkiem tematu napisanego przez mamusie.Skad biora sie takie idiotki?