Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingazamość

Mój facet nie dba o higienę jak to zmienić

Polecane posty

Gość Kingazamość

Witajcie możecie się śmiać ale to dla mnie poważny problem. :( Jestem związana z kimś kto delikatnie mówiąc ma specyficzny stosunek do kwestii higieny i porządku. W jego mieszkaniu panuje notoryczny bałagan, o czymś takim jak ścieranie kurzu chyba nigdy nie słyszał. :O Na moje sugestie odpowiada że 'nie ma czasu sprzątać bo jest zapracowany.' To bym jeszcze jakoś przetrawiła, zwłaszcza że nie mieszkamy razem. Ale higiena osobista.... :O Zdarza się, że nie chce wziąć prysznica przed pójściem spać (bo przecież kąpał się rano), zdarza się też nie nie chce mu się wieczorem umyć zębów. O noszeniu na drugi dzień tej samej koszulki i skarpetek mogłabym napisać powieść. Kiedy próbuję z nim o tym rozmawiać, słyszę sentencje w stylu 'częste mycie skraca życie', 'mądrzy ludzie żyją w brudzie' lub ewentualnie 'chcesz mieć faceta czy pedała?' :O Nie mam już do tego siły, zależy mi na nim ale nie potrafię zaakceptować takich nawyków. Co zrobić? :(

Gość gość
Przed kazdym seksem idz z nim nago pod prysznic albo do wanny - bez tego nie dawaj. Szybko sie nauczy.

Gość Kingazamość
Próbowałam, ale na dłuższą metę to nie działa :(

Gość gość
przeciez myje sie codziennie,tylko zęby wieczorem niech myje,poza tym nie widze wiekszego problemu,koszulke mozna nosic dwa lub trzy dni,nie rób przesady

Gość gość
Znajdz sobie innego , nic nie zmienisz :( ja bym takiego nawet nie pocalowala , fuj fuj ...

Gość malinaaaaaaaa
faceci często są brudasami i nie zmienisz tego jak ci nie pasuje zostaw typa i tyle

Gość gość
Masz to na co pozwalasz , ja bym natychmiast go zostawila , nawet u prostytutki facet musi brac prysznic zanim cos bedzie .

Gość Kingazamość
No bez przesady jak myje się np rano i potem lata cały dzień po mieście, to chyba trzeba się wykąpać? :O

Gość gość
prowo :( nie wierze ,ze kobieta zadaje sie z takim brudasem

Gość gość
Szorujcie się co godzinę,dezynfekujcie różnymi chemicznymi świństwami a potem się dziwicie że macie uczulenia i alergie ciemniaki.W wojsku szef zawsze powtarzał: żołnierzowi wystarczy jak raz na tydzień się wykąpie! Jak jesteś naprawdę brudny to nie ma sprawy,ale jak nie to szkoda wody i zachodu.Ludzie nie przesadzajcie.Jak myślicie z czego te choroby cywilizacyjne?

Gość kobieta prawie wiosenna
Haha skąd ja to znam. Mój dodatkowo potrafił 3 dni nie myć naczyń dopóki nie miał z czego jeść, nie uznawał czegoś takiego jak żelazko a śmieci wyrzucałam mu ja, bo zapominał. ;) Nie zmieni się i jak ci to nie odpowiada to go olej, bo będzie tylko gorzej wiem co mówię. :)

Gość gość
bez przesady z prysznicem rano i wieczorem

Gość gość
gość dziś bez przesady z prysznicem rano i wieczorem x to jak z brudasem isc do lozka ? jak calowac takiego ,co nie myje zebow ? mozna sie co najwyzej porzygac :(

Gość gość
Prysznic 2 razy dziennie to lekka przesada, człowiek musi mieć na sobie florę bakteryjną oraz warstwę łoju, bo tylko ona chroni nas przed czynnikami zewnętrznymi, nadużywając higieny można sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc, największym błędem jest prysznic z samego rana. Przykładem niech będą dzieci... połowa to alergicy właśnie z winy tej sterylności, za moich czasów dzieciaki najadły się piachu z piaskownicy, zabawa w kałużach i błocie gdy padał deszcz też nie była niczym nadzwyczajnym i dzieciaki jakoś nie umierały z tego powodu. Ale mycie zębów przed snem to konieczność, bo podczas snu wydzielamy mniej śliny co sprzyja rozwojowi bakterii.

Gość gość
po 1 nie facet tylko mężczyzna nauczcie się w końcu babeczki po 2 on taki już jest i albo go akceptujesz albo nie po 3 fajnego mężczyznę sobie wybrałaś ja jestem czysty i dlatego kobiety mnie nie chcą :P Widać kobiety wolą brudasów

Gość gość
Kingazamość, Jeżeli nadal masz problem ze swoim facetem i chciałabyś, aby przeszedł metamorfozę proszę o kontakt (a.marcinek12@gmail.com), właśnie przygotowujemy odcinek w popularnym programie tv pt "metamorfozy facetów", poddamy Twojego mężczyznę metamorfozie pod okiem stylistów oraz fryzjerów. Jeśli jesteś zainteresowana napisz do mnie pod podany wyżej adres e-mail, podaj mi swoje dane oraz numer kontaktowy, a ja odezwę się do Ciebie i przedstawię szczegóły. Pozdrawiam