Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie , dziś uprawiałem ze swoją 18 letnią dziewczyną peeeting jest ona dziewicą mój członek był pomiędzy sciankami łechtaczki , i doszło do malutkiego wytrysku jest możliwość zajścia w ciąże :/ ?

Gość gość
Co robiłeś na biologii, jak był omawiany układ rozrodczy człowieka?

Gość gość
Gdzie był ? Łechtaczka nie ma ścianek. a malutki wytrysk to czym się od wytrysku różni?

Gość gość
12:05 Pewnie malutkim penisem :D

Gość gość
No co wtedy robiłeś na lekcjach? Wiesz szkoła, taki duży budynek z oknami, jest tam dużo ławek i krzesełek. Jest też taka pani bądź pan co to wszystko tłumaczyli.

Gość gość
12:02 Tak na dobrą sprawę, to na biologii mówi się tylko, że plemnik ma dotrzeć do komórki, a nie mówi się gdzie, więc pewnie dlatego niektórzy wierzą w ciąże z palca, czy łykania :D

Gość gość
Tu autor. Dodam, że moja dziewczyna jest dziewicą, bardzo się stresujemy. :(

Gość gość
uściślij gdzie był członek i czy był wytrysk czy nie?

Gość gość
O nie, miałam omawiany układ rozrodczy wiele lat temu, jeszcze gimnazjum nie było. Pani wszystko opowiedziała dokładnie i ze szczegółami. Ba, nawet odpowiadała na pytania. Dziwne co nie?

Gość gość
Przecież napisałem, że był między ściankami łechtaczki i był malutki wytrysk.

Gość gość
Drogi autorze skoro się tak stresujecie to po co się zajmujecie rzeczami, na które jesteście za młodzi?

Gość gość
gość dziś Przecież napisałem, że był między ściankami łechtaczki i był malutki wytrysk. Czyli gdzie był? I na czym polega malutki wtrysk?

Gość gość
gość dziś Za to ja pamiętam, że w gimnazjum była tylko budowa i to, jak dochodzi do zapłodnienia, ale gdzie nie było już mówione. W liceum już nie miałam biologii, ale jakoś uchroniło to mnie i moich znajomych od rozkmin nt. ciąży u dziewicy powstałych np. z palca. Tyle, że my potrafiliśmy sami doczytać, a niektórzy widocznie nie są w stanie i nawet nie pomyślą logicznie.

Gość gość
12:17 Między ściankami łechtaczki, nie wiesz gdzie jest łechtaczka? A mały wytrysk polega na zorientowaniu się że jest i zaprzestaniu

Gość gość
Gość z 12:17 rozumiem, cóż jak widać stary system edukacji nie był taki zły.

Gość gość
12:21 no właśnie ja wiem czy możecie zostać rodzicami, ty nie.

Gość gość
gość dziś Teraz niby jest wdż, ale zwykle prowadzą go osoby, które nie są np. po biologii, a częściej matematyk, czy nawet katechetka i tym sposobem dzieciaki dowiadują się różnych dziwnych rzeczy, a niekoniecznie tego, co trzeba. Do tego ten przedmiot nie jest obowiązkowy, w domu rodzice się wstydzą i skąd ci ludzie mają potem czerpać informacje? Większość nie usiądzie z książką i nie doczyta, tylko potem wypisują różne teorie nt. ciąży.

Gość gość
łechtaczka nie ma ścianek, więc jak już to był między wargami sromowymi. Wytrysk to wytrysk i nie ma znaczenia ile poleciało.

Gość gość
12:28 Matematyk prowadzi biologię? No to teraz rozumiem pytanie autora wątku.

Gość gość
gość dziś Nie biologię tylko WDŻ - wychowanie do życia w rodzinie. Biologię normalnie prowadził biolog, ale do nauczania wdż wystarczy chyba podyplomówka i tym sposobem nawet katecheta, czy matematyk może je prowadzić.

Gość gość
12:49 nie było za moich szkolnych czasów wdż. Wszystko wytłumaczyła pani od biologii, a pytań było mega dużo. Pani cierpliwie tłumaczyła ze szczegółami. Wdż było na lekcjach wychowawczych, które prowadził wychowawca klasy. Fajne tematy zawsze były. Mogliśmy pytać o wszystko i zawsze wychowawca ustalał z nami jaki temat będzie poruszany i mogliśmy się przygotować do pytań.

Gość gość
wytrysk malutki ? po co taka ciamajda bierze sie za sex ?

Gość gość
13:14 nie no wytłumaczył co to wg niego oznacza. Jak zauważył wytryk to zaprzestał. 12:49 dziękuję informacje, za 14 lat trzeba będzie samemu dziecku wytłumaczyć co i jak.

Gość gość
gość dziś Domyślam się, że nie było, dlatego wytłumaczyłam :) Teraz teoretycznie prędzej na wdż powinno się uzyskać stosowną wiedzę (który jest nieobowiązkowy, więc bywa, że 2 osoby chodzą) ja miałam z panią od biologii, która miała normalne podejście, zero tabu, ale częściej, można równie dobrze nasłuchać się np. o tym, że antykoncepcja jest zła i tylko kalendarzyk, albo seks tylko po ślubie i tylko w celu prokreacji, a prezerwatywa jest wczesnoporonna. Więc nie wygląda to wesoło, jak widać.

Gość gość
Moja dziewczyna nadal nie ma okresu!

Gość gość
boze jacy wy jestescie bezczelni ... najbardziej doedukowani ... zamiast mu pomoc to jeszcze gnebicie. jestescie wstrestne. ile spoznia sie jej okres? opowiedz cala sytuacje