Gość gość Napisano Luty 23, 2016 Witam , Ingerencja kwasem jest nielada zmiana dla ciala i umyslu. Jestem ciekawa dlaczego nikt nie pisze o reakcji na ta substancje- kazda ingerencja w cialo przeszkadza umyslowi, to jest tak jakby miec nieproszonego intruza. Kwas jest bardzo mocna substancja, to nie jest krem , ktory wchlania sie i go nie czuc ! Czuc go caly czas, on jest substancja , o ktorej , dopoki nie wchlonie ( nie wiem czy to mozliwe , jeszcze) musisz o niej pamietac, aby czasem sie nie przemiescil, nie rozlal, nie wyplynal z konturow etc.. Masz go pod skora , cos z zewnatrz i to nie jest naturalne. Do dzisiaj mam rece jak gumki, cialo jest jakby odwodnione i slabe. Reakcja na zabieg byla traumatyczna 4 dniowa przeprawa , myslalam , ze nigdy nie zejdzie. Mialam wrazenie , ze cale cialo sie odksztalca i mozna je modulowac- balam sie polozyc aby nie wstac z krzywa glowa. Dziewczyny, kobiety - przestroga- informacja z neta , czy lekarz czy kosmetyczka nie jest w stanie opisac czym tak naprawde jest ten zel . Meczarnia, najlepsze jest , iz nie wiesz czy wogole to zejdzie z ciala i jakie beda tego efekty- dlaczego zatem jest mowa o jakims wchlanianiu , to jest substancja modulujaca cialo przede wszytskim. Same zobaczycie . Byc moze to ja mialam taka reakcje. Pamietajcie- zabiegi tylko u profesjonalistow! Jestem za , aby robic korekty tego co jest popsute , poprawiac do naturalnej postaci. Bawic sie igla na czyjejs twarzy to juz przestepstwo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach