Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

KWAS hialuronowy

Polecane posty

Gość gość

Witam , Ingerencja kwasem jest nielada zmiana dla ciala i umyslu. Jestem ciekawa dlaczego nikt nie pisze o reakcji na ta substancje- kazda ingerencja w cialo przeszkadza umyslowi, to jest tak jakby miec nieproszonego intruza. Kwas jest bardzo mocna substancja, to nie jest krem , ktory wchlania sie i go nie czuc ! Czuc go caly czas, on jest substancja , o ktorej , dopoki nie wchlonie ( nie wiem czy to mozliwe , jeszcze) musisz o niej pamietac, aby czasem sie nie przemiescil, nie rozlal, nie wyplynal z konturow etc.. Masz go pod skora , cos z zewnatrz i to nie jest naturalne. Do dzisiaj mam rece jak gumki, cialo jest jakby odwodnione i slabe. Reakcja na zabieg byla traumatyczna 4 dniowa przeprawa , myslalam , ze nigdy nie zejdzie. Mialam wrazenie , ze cale cialo sie odksztalca i mozna je modulowac- balam sie polozyc aby nie wstac z krzywa glowa. Dziewczyny, kobiety - przestroga- informacja z neta , czy lekarz czy kosmetyczka nie jest w stanie opisac czym tak naprawde jest ten zel . Meczarnia, najlepsze jest , iz nie wiesz czy wogole to zejdzie z ciala i jakie beda tego efekty- dlaczego zatem jest mowa o jakims wchlanianiu , to jest substancja modulujaca cialo przede wszytskim. Same zobaczycie . Byc moze to ja mialam taka reakcje. Pamietajcie- zabiegi tylko u profesjonalistow! Jestem za , aby robic korekty tego co jest popsute , poprawiac do naturalnej postaci. Bawic sie igla na czyjejs twarzy to juz przestepstwo !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować