Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretka 2918

Facet za bardzo uczuciowy.

Polecane posty

Gość margaretka 2918

Mam pewien problem . Ale moze od poczatku . Jeszcze w czasach liceum spotykałam sie z pewnym chlopakiem była to moja pierwsza wielka miłość niestety pewne sytuacje doprowadziły do rozpadu związku . Każde z nas poszło w swoją stronę . Ja wyszłam za maż urodziłam córkę on był kilkanaście lat z dziewczyną. Jakiś czas temu nasza znajomość sie odnowiła... Okazalo sie on z dziewczyną sie rozstał ja zaskoczylam go wiadomością o rozwodzie . Spotykamy się od kilku miesięcy w weekendy ponieważ on mieszka w innym.mieście. Na początku było bardzo fajnie . Ale teraz kiedy faza zauroczenia minęła on mnie po prostu czasami denerwuje ... Dzwoni kilkanaście razy dziennie , prawi mi wiecznie komplementy , kiedy spędzamy czas razem wymaga poświęcenia uwagi tylko jemu . W weekend ma przyjechać znowu a ja nie mam na to ochoty , nie chce mu sprawić przykrości tym.bardziej ze w sobotę wypadają jego urodziny i szykuje dla nas niespodziankę . Jest on bardzo uczuciowym facetem takie ciepłe kluchy a ja nie wiem jak mam mu powiedzieć ze to chyba nie jest to ... Cholera gryze sie z tym i nie wiem jak powiedziec mu żeby go za bardzo nie skrzywdzić... On snuje plany wspólnej przyszłości chce żeby się z czasem do niego przeprowadziła

Gość gość
Jak chłop się nie stara, to źle. Jak się stara, to jeszcze gorzej. Jesteś pewna, że to nie jest to, czy zaczęłaś odczuwać to, kiedy zauważyłaś, że on jest uczuciowym typem?

Gość gość
Ja też jestem uczuciowy i cieple kluchy, nie chciałbym zimnej laski.

Gość gość
Może była go hejtowała że za mało prawi jej komplementów czy zarzadko dzwoni:P i chłopak za bardzo wziął sobie to do serca i teraz przegina w drugą stronę;)

Gość margaretka 2918
Właśnie chyba kiedy zauważyłam ze jest aż tak uczuciowym facetem zaczęło mi to przeszkadzać . Za bardzo stara sie przypodobać czasami jest po prostu bardzo wścibski . Nie jestem zimna po prostu twardo stąpam po ziemi .

Gość gość
Nie wiadomo jak dogodzić Wam kobietom. To spotykaj się z takim burakiem bez serca, który nie przytuli Cie, nie powie że Cie kocha, że jesteś dla niego najpiękniejsza. Nie rozumiem Was dziewczyny :-(

Gość gość
Przecież to kobieta i wszystko wiadomo ...... czyli nic nie wiadomo za kilka lat będzie psioczyć żę jej mąż nie przytula, nie dotyka, nie prawi komplementów i nigdzie nie zabiera, jestem tego pewny.

Gość margaretka 2918
Słuchajcie ja wiem że okazywanie uczuć jest bardzo ważne ale bez przesady . Życie nie polega tylko na trzymaniu sie za rączkę i patrzeniu sobie w oczy . Moze po prostu jeszcze nie jestem gotowa na związek .

Gość gość
Zobaczysz jak szybko mu to minie gdy was dotknie rutyna codziennego życia. Wspomnisz moje słowa gdy z nostalgią będziesz wracać do momentu gdy to robił. Poczytaj sobie to forum, tematów o braku czułość w małżeństwie jest od z***bania. Prawdopodobieństwo że u ciebie będzie z czasem tak samo jest niemalże 100% bo to norma i zawsze do tego dochodzi. Pytanie tylko czy mieć to w nadmiarze, mieć umiarkowanie na trochę dłużej czy też nie mieć wcale. Wybór należy do ciebie.

Gość Taki_jeden_964
Nie jesteś uczuciowa nic się nie martw, ludziom szybko mija, dużo tego w życiu nie doświadczysz, tak że nie martw się.

Gość gość
A ja chcę takiego faceta!

Gość gość
Szybko się tobą znudzi, a scenariusz gdzie jesteście razem ale jednak osobno już jest wpisany w przyszłość niejednej pary. Po kilku latach a może szybciej zacznie uciekać w stronę kolegów bo zatęskni za dawnym życiem. I wtedy zaczniesz się zastanawiać co się stało że już tego nie ma.

Gość margaretka 2819
Sama nie wiem co z tym fantem zrobić. Nie potrafię mówić o uczuciach tak jak on , a owy facet tego ode mnie wymaga . Dobrze mi z nim ale czy to cos więcej to ciężko powiedzieć

Gość gość
Ale nie zmienia to faktu że kiedyś zacznie ci tego brakować, nieważne czy będziesz z nim czy z kimś bardziej umiarkowanym w tej materii. No chyba że faktycznie masz zimne podejście do sprawy to wtedy będziesz miała problem. Facet to też człowiek i wbrew pozorom potrzebuje bliskości tak samo jak wy.

Gość gość
I to p********ie że facet myśli tylko o sexie. To jest dobre dla ciała ale dla duszy bliskość i czułość najważniejsza.

Gość gość
ja bym sie cieszyła jakby mój był taki ciepły... a jest przeciwnie i sorry ale nie chciałabyś sie czuć ze jestes obojetna facetowi!

Gość margaretka 2918
Byłam 10 lat w związku gdzie facet nie okazywał mi jakiś większych uczuć i moze sie po prostu od tego odzwyczaiłam sie .

Gość gość
A nie możesz z nim po prostu, o tym porozmawiać?

Gość margaretka 2918
Byłam sporo czasu sama . Nauczyłam sie funkcjonowac sama w moim świecie . Przeszkadza mi to ze ktoś narusza moją przestrzeń burzy cały ład i porządek mojego życia. On jest naprawde fajnym facetem ale czasami odnoszę wrażenia jak by na siłę szukał tej miłości

Gość margaretka 2918
Rozmowa z nim nic nie daje ...

Gość gość
Najlepiej jakby sobie poszukał bardziej uczuciowej.

Gość gość
Dzięki autorko za dobrą lekcję też czasami wychodzę z roli i za bardzo się otwieram teraz wiem ,że to może być odpychające. Ty zadaj sobie jedno wielkie pytanie czego szukasz w facetach bo najwyraźniej to nie twój typ.

Gość gość
Kobiety wolą drani bez serca :(

Gość margaretka 2819
Czy to moja wina że nie jestem aż tak uczuciowa ?

Gość gość
Nie to nie jest twoja wina. Pogadaj z nim że nie jest w twoim typie i poszukaj obojętnego chłodnego mężczyzny. Bo szkoda tylko chłopaka.

Gość gość
Przy niej zobojętnieje szybko.