Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym poznajecie od razu ,że ktoś jest inteligentny ???

Polecane posty

Gość gość

pytam serio. czy są takie cechy ,ktore od razu mówia wam ,że czlowiek z którym sie spotkaliscie pierwszy raz lub rozmawiacie jest inteligentny niezaleznie od wyksztalcenia?

Gość gość
ja potrzebuję minimum 10 minut rozmowy. Na wygląd nie zwracam uwagi,chociaż często te super modnie odziane osoby są puste jak beben tybetański,nie wiem skad ta zaleznosć

Gość gość
Ten temat już był i najlepsza odpowiedź jaka zapamiętałam "to człowiek który używa perfum które lubie". To według którejś laluni świadczy o inteligencji.

Gość gość
bardzo ciekawy temat.nareszcie jakiś normalny na kafe ,a nie te denne i puste wątki piszcie-chętnie sie dowiem po czym poznajecie ,że jestem inteligentem:):)hehehe neptyk jest inteligentny-to widać od razu

Gość Natka606
Po czym? Po sposobie rozmowy. Nienawidzę, gdy ktoś na 10 słów użył większości wulgaryzmów... Tego typu osobnik nie zaimponuje mi, a wręcz obniży sobie solidnie notę... Osoba inteligentna nie chwali się też dziwnymi kontaktami, nie bajeruje. Najgorsze, co mogę usłyszeć, to tekst typu :"Jestem od starej gwardii, na osiedlu nikt mi nie podskoczy." Obrzydliwość!!

Gość gość
albo mniemam bynajmniej iz aczkolwiek ty mieszkasz pod szóstką ? Koorwa wiedziałem że cię znam,aczkolwiek nie do końca kojarzę w tym kolorze włosów,dobrze że bynajmniej się spotkalismy .