Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

apartamenty nad morzem w Chorwacji w 2016 roku

Polecane posty

Gość gość

Witam >Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza, >jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,veci ma pralka,suzarka > > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private > > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża > > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany > > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na mail;marija.simunic1@zd.t- com.hr pozdravjamm

Gość Trunk 25
Na moje klimatyzator multi split jest tańszy w użytkowaniu do domku, koszt instalacji takiej klimatyzacji może być wyższy ale można lepiej dobrać moc urządzenia do powierchni domu, agregat chłodniczy i tak instalowany jest na zewnątrz budynku, sprawdź parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który steruje klimatyzatorem i kieruje strumień powietrza na źródło ciepła