Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona mama T

doradzcie bo zwariuje!

Polecane posty

Gość zmartwiona mama T

Jestem mama 1,5chlopca. Ostatnio czytalam o tzw kocim Oku na zdjeciach ,na kilku naszych fotkach moje dziecko ma biale lewe oczko ,prawe jest czerwone. Zapisalam juz mlodego do okulisty ale tak sie martwie . Moze ktos mial podobnie I moze cos doradzic?:-(

Gość zmartwiona mama T
Nie na kazdym zdjeciu wychodza Te oczka dziwnie .mimo wsxystko jestem zmartwiona moze ktos wie czy przy schorzeniu oczko zawsze jest biale czy wlasnie tez nie na wszystkich zdjeciach to wychodzi?

Gość gość
przeżywała ostatnio to samo , ale na szczęście pani okulistka nie potraktowała mnie jak matki wariatki, ją też zaniepokoiło jedno zdjęcie. dziecko dało się zbadać, wszystko ok, czasem tak wychodzi, ale trzeba sprawdzić.

Gość zmartwiona mama T
Ciesze sie ze u was skonczylo sie na strachu. A lekarka powiedziala Ci ze co moze byc powodem takiego oczka jesli to nie siatkowczak ?mam wizyte 11.03 do tego czasu zwariuje:-(

Gość zmartwiona mama T
Robilam mu jeszcze kilka dzis I tylko to jedno wyszlo niepokojaco .sporo mam jego zdjec trzy budza moj niepokoj.

Gość gość
Hej. Jakiś miesiąc temu mieliśmy podobnie. Wyszedł koci blysk na jednym ze zdjec. W kilka dni zroblam jeszcze okolo 100 na kilku znow sie pojawilo. Czasem w jednym, czasem w obu oczach. Pojechalam prywatnie do okulisty. Zrobila dno oka, pole widzenia, jeszcze jakies badanie. Nic niepokojącego. Nawet wady wzroku. Nie umiała wyjaśnić czemu tak wychodzi. Zrobiłam kilku dzieciom 2-3) zdjęcie moim aparatem i u dwóch dziewczynek tez się pojawilo. Moze wina sprzętu. Do pewności zapisalam sie państwowo. Termin na 30 marca.

Gość zmartwiona mama T
Dziekuje pocieszylas mnie. Ja tez pojde do jednego I potwierdze u drugiego lekarza. Dzwonilam do wieku lekarzy przychodni co najszybszy term in to 11.03 . Jutro znow poszukam podzwonie. Mam nadzieje ze z mlodym wszystko ok tez bedzie umieram na sama mysl ze moze mu cos dolegac :-/najgorzej to die naczytac na necie a Mona wyobraznia juz hula !:-(

Gość zmartwiona mama T
Podnoszę .moze jeszcze ktos miał podobnie ?