Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana 27

Ci y****i zlodzieję chcą, zebym płaciła abonament za telewizor, ktorego nie mam!

Polecane posty

Gość zbulwersowana 27

Wiceminister kultury: opłata audiowizualna raczej w rachunku za prąd "Poza tym wychodzimy z założenia, że każdy odbiorca prądu ma możliwość odbioru programów audiowizualnych" - dodał Czabański a ja tego c***ja pozwę za gwałt, bo każdy posiadacz penisa ma możliwość zgwałcenia mnie

Gość zbulwersowana 27
specjalnie nie mam w domu tv, żeby nie oglądać tych złodziejskich mord politykow, zidiociałych reklam, jakichś ukrytych prawd dla ludzi ociężałych umysłowo i zasranych celebrytów, którzy są znani tylko dlatego, ze występują w tańcach-spiewancach żeby się lansować i żeby jury zgarinalo grube pieniadze

Gość zbulwersowana 27
nie głosowałam na PiS ale tez nie krytykowałam ich, bylam ciekawa zmian z każdym dniem jestem jednak coraz bardziej wk*****ona -taki 500+ przykład z zycia- rodzina z jednym dzieckiem- mąz pracuje na czarno jako glazurnik- zarobi około 6-7tys na reke- nie ma zadnych kosztów- teoretycznie oboje bez dochodow wiec wezmie 500zł na dziecko -druga rodzina- mąz zarabia tyle samo ale prowadzi działalność bo jest uczciwy wiec placi mesiecznie 1100zł zusu, mają duzy dochod wiec nie dostanie 500zł

Gość gość
up