Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytam na poważnie

Polecane posty

Gość gość

Pytam na poważnie, nie dla "beki" Co czują rodzice gdy ich jedyne dziecko okazuje się homo? To jest wielkie rozczarowanie, czy są w stanie zrozumiec? proszę o wypowiedzi

Gość gość
To zalezy od rodzicow. Jesli naleza do kolka rozancowego to bedzie to dla nich trauma do konca zycia. Jesli sa wyksztalceni, tolerancyjni i otwarci to sie z tym pogodza. Bo kazdy czlowiek ma prawo dla wlasnego zycia i wyborow. A nie znam rodzica, ktory nie chcialby by jego dziecko bylo szczesliwe.

Gość gość
Wolałabym, żeby syn w przyszłości przyprowadził do domu dziewczynę, ale jaj przyprowadzi chłopaka, zaakceptuję jego wybór. Ważne, żeby on był szczęśliwy w życiu.

Jesli naleza do kolka rozancowego to bedzie to dla nich trauma do konca zycia. Jesli sa wyksztalceni, tolerancyjni i otwarci to sie z tym pogodza x :D lol, leming level hard:D głosowałeś na platfusów czy na wesołą trzódkę palismroda?:D

gość dziś x w ogóle gdzie Ty się uchowałeś, myślałam, że tacy jak Ty wyginęli wraz z zatonięciem wypierdków tego oświeconego ruchu lewackich intelektualistów, nosz przecież kurwa żal dupę ściska, sld, palikot, tusku, kopaczu, lisu, a teraz bolku:D

Gość MamaMloda39
Ja mam na szczęście jedna córkę i druga w drodze. Zdaje sobie sprawę ze mogą mi do domu przypriwadzic synowe. Ale gdybym miała syna homoseksualiste to czulabym ze ponioslam w życiu największą klęskę... nie należę niestety do zbytnio tolerancyjnych osób. Chłop to ma być Chłop a nie jakaś p***a w rurkach

Gość gość
Niestety są jeszcze osoby, które z tego powodu czują smutek i uważają to za kleskę życiową.

Gość gość
up

Gość gość
I co z tego że homo? Przestałybyście kochać synów? To nie wasze życie a ich. Dzieci się kocha bez warunkowo, to my jesteśmy dla nich a nie na odwrót i tyle w temacie.