Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie byłem głęboko w gardle

Polecane posty

Gość gość

Oral bez wypicia mojego wytrysku nie liczy się dla mnie, więc to często mam. Ale do głębokiego gardła to nawet najlepsze chęc***artnerki nie wystarczą. Jedne mogą, a inne nie mogą i kropka! A ja na te mogące jakoś nigdy nie natrafiłem. Dlatego dla mnie jest ciągle zagadką jedne pytanie: Czy w ogóle jest możliwy wytrysk w czasie głębokiego zanurzenia w gardle? Czy przypadkiem nie jest tak, że przełyk na tyle mocno zaciska się na prąciu, że uniemożliwia wytryśnięcie? Eksperyment z masturbacją i silnym zaciśnieciem dłoni na finiszu potwierdza mi to. Ale może tak jest tylko w moim przypadku? Specjalnie patrzyłem na p****le z gg i chyba zawsze jest choćby lekkie wycofanie fiuta z gardła na moment wtrysku. Gdyby to było prawdą, to bajką by było gadanie o gg jako sposobie na uniknięcie paskudnego smaku spermy w ustach dziewczyny.

Gość gość
Odpowie Ci ktoś, kto tego doświadczył. Owszem, jest możliwy wytrysk w trakcie głębokie zanurzenia w gardle, tylko możesz zakrztusić partnerkę, dlatego lekkie wycofanie. Ze swojej strony dodam, że robiłem face f**k na końcu z finałem w środku. Przyznam szczerze, że tak silnego orgazmu nie doświadczyłem przy penetracji. Miałem mroczki przed oczami...

Gość gość
Czy ty się nie mylisz? Przecież zakrztuszenie byłoby możliwe właśnie po wycofaniu i zwykłym wytryśnięciu w jamie ustnej. Stamtąd sperma ma 3 możliwe drogi: wyplucie na zewnątrz połknięcie przez przełyk zakrztuszenie się, jeśli sperma trafi do tchawicy. Tchawica ma co prawda obronny odruch zaciskania się, ale jednak przypadki zakrztuszenia się piciem, albo jedzeniem zdarzają się. To właśnie wtedy trzeba ratować delikwenta silnym uderzeniem w plecy. Niestety nie było nikogo, kto by walnął Jonasza Koftę, gdy się zakrztusił kęsem mięsa i tak straciliśmy sympatycznego poetę. Wracając do tematu: sperma wytryśnięta w przełyku miałaby tylko JEDNĄ drogę: do żołądka, czyli bez ryzyka zakrztuszenia i bez dyskomfortu nieprzyjemnego smaku w ustach. Pozostaje pytanie, czy w ogóle jest możliwy wytrysk, gdy przełyk odruchowo zaciska się na prąciu? Twoja relacja wydaje mi się mało wiarygodna, właśnie z powodu tego błędu na temat możliwości zakrztuszenia.

Gość gość
P******y zwyrodnialec - teoretyk z kompleksem miękkiego fiuta.

Gość gość
12:03 To nie jest takie łatwe panie profesorze. Kobieta może się zakrztusić zwłaszcza jak będzie zaskoczona. To co opisujesz jest wysoko teoretyczne, a nie empiryczne. Ja sprawdziłem.

Gość gość
Odpowie Ci ktoś, kto tego doświadczył. Owszem, jest możliwy wytrysk w trakcie głębokie zanurzenia w gardle, tylko możesz zakrztusić partnerkę, dlatego lekkie wycofanie. Ze swojej strony dodam, że robiłem face f**k na końcu z finałem w środku. Przyznam szczerze, że tak silnego orgazmu nie doświadczyłem przy penetracji. Miałem mroczki przed oczami... ... nie skończyłem bo urwało... :-( Na koniec moja ostra suka odgryzła i połknęła mojego małego kutåsa, więc nigdy już tego nie powtórzę :-( No chyba że z parówką lub serdelkiem...

Gość gość
:-D:-D:-D:-D

Gość gość
13:07 Łohoho, ale żeś dał. Zbroję sobie obsrałem, harcerzyku.