Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozpieszczona Dama

Czy księża uprawiają sex? a może chodzą na prostytutki?

Polecane posty

Gość Rozpieszczona Dama

Witam! Mam 27 lata, i nie ukrywam, że jestem normalną dziewczyną ani mega atrakcyjna ani brzydką. Powodzenie jakieś posiadam u facetów źle nie jest :) Wyglądam na dużo starszą niż jestem. Regularnie chodzę do kościoła i nie wiem czy mam schizy czy to może być prawda. Otóż jest u nas na parafii w diecezji Żywieckiej, pewien młody ksiądz około 30 stki. Powiem szczerze facet jest boski. Ciemna karnacja, zarost, perfumy takie że gdy udziela komunii czuć na odległość, widać że chodzi na siłownie. Facet jest po prostu ciachem. Przechodzę do sedna, nie wiem czy to jest moje urojenie ale mam wrażenie że on odprawiając msze, patrzy się na mnie, kobieta to potrafi wyczuć , mam takie wrażenie że ja mu się podobam, kiedy spotkamy się wzrokiem, on ucieka tak jak by się wstydził. Kilka razy gdy chodził po tacy uśmiechnął się. Moje pytanie czy księża wogóle myślą o seksie? czy go uprawiają? mają kochanki? ja słyszałam, że nawet chodzą na prostytutki z roksy. Jak jest u was w diecezjach! Chciałabym nawiązać jakoś z nim kontakt, nie bardzo wiem jak...

Gość gość
Powiem ci tak, to jest jakaś dewiacja z twojej strony jak może ci się podobać facet w sukience. No to po pierwsze, po drugie to nie serial Plebania, gdzie grają przystojni aktorzy. Rzadko kiedy przystojny chłopak idzie do seminarium. Co ci poradzić? nie ładuj się w to. bo czekać cię bedzie dużo problemów i nie przyjemności, a w dodatku zniszczysz sobie i jemu życie

Gość gość
Jesteś stara rura :D

Gość gość
Księży tylko młodzi ministranci interesują , a nie jakies (fuj !) kobiety !!! Kobieta to grzech !!!

Gość gość
Powiem ci z perspektywy byłego ministranta i osoby która zna to środowisko. Ksiądz to facet. Może ciężko w to uwierzyć , ale oni traktują msze jako swoją prace. W 90 proc. nie jako powołanie ale prace. Tak jak ty idziesz na 8 godzin, do roboty tak oni mają msze kazanie , spowiedź. To jest rutyna. Tak samo jak my, imprezują, chodza na basen, na wakacje jadą w góry lub nad morze. To jest normalne. I seks też jest cześcią ich życia.