Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dajecie rocznym dzieciom ciastka dla roczniakow np.nestle?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo mnie to ciekawi i jesli tak to po co, ja dzis sprobowalam podac dziecku (13m) i nie chcial..czy jest sens podawania takich rzeczy?Prosze o odpowiedz bez zlosliwosci.

Gość gość
ja nie podaje, nie jestem świruską jeśli chodzi o żywienie, ale wolę czasmi, żeby dziecko zjadło domowe ciasto albo ciasteczko niż zwykłe ciastko ze sklepu, które niby tylko dlatego jest lepsze bo ma logo nestle czy hipp.

Gość gość
Ja sie zastanawiam czy taki maluch tego potrzebuje, mam roczne dziecko i jeszcze nie probowalo slodyczy.Mysle ze takie ciastka to czysty biznes i nic nie wiarte pseudopodwieczorki dla dzieci.Osobiscie odradzam i popieram domowe ciasta jesli juz chcesz dac koniecznie slodycze inne niz owoce.

Gość gość
a po co to dziecku? no po co? ja nie daje i nie bede dawac, dzicko ma 18m i czasem zwyklego cherbatnika,czy tam domowe ciasto. nie bede kupowac i dawac dziecku ten syf ala lubis i inne dupisie.

Gość gość
Ja nie dawalam i to procentuje, maly nie siega po czekolade i ciastka z czego sie cuesze, ma 5 lat. Teraz bede miala dziewczynke i tez zamierzam jej pilnowac. 100 razy lepsze jest domowe ciasto, nalesnik na slodko, owoce, jak juz nie pieczesz to kup sernik lub szarlotke. Moim zdaniem te wszystkie ciacha i ciastka do zycia nie sa potrzebne. Moja tesciowa popelnila blad uczac swoje dzieci jesc slodkosci, maz ma teraz problem, rzuca sie na nie jak zwierz :) A u mnie nie bylo czekolad, cukierkow itp I oboje z bratem wolimy na slono, slodkie od swieta.

Gość gość
nie, daję normalne herbatniki czy czekoladkę.

Gość gość
Nie daje choc czasem mam ochote i sama ostatnio kupilam takie okragle ciastka nestle do 12do 36m...ale koniec koncow nie dalam bo stwierdzilam ze to nie ma sensu i na pewno nie bedzie sluzyc dziecku...piekarnik mam poprusty wiec piec nie mam jak...i sama jestem uzalezniona od slodyczy, wlasnie przez takie podawanie slodyczy przez babcie w dziecinstwie, autorko nie warto przeciez dziecko nie wie co to ciastko i nie potrzebuje go.

Gość gość
ja jakiś czas temu kupiłam z dwie paczki, dziecko zjadło po dwa chrupki i więcej nie chciało. Wyrzuciłam. Wole dac biszkopta albo chrupka kukurydzianego czy paluszki bez soli.