Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś podobała mi się dziewczyna, dopóki nie ujrzałem jej byłego.

Polecane posty

Gość gość

Wyglądał jak taki typowy imigrant arab z tatuażem i piwskiem w ręku. Pomyślałem sobie, w życiu nie tknąłbym jej po takim brudasie. Kobiety potrafią być naprawdę obrzydliwe, nieraz biorą takiemu do ust a potem całują się z innym, i to jeszcze często z językiem.

Gość gość
Idioto Koran zakazuje picia alkoholu

Gość gość
kobiety robią gorsze rzeczy. Sam pamiętam jak namówiłem jedną ku/re.wkę żeby wylizała mi kakao po kupie, trochę się dąsała ale nowe buty i impreza w hotelu załatwiły sprawę. Później po jakimś roku widziałem ją z moim kumplem jak się całowali na mieście, dziwne uczucie ale fajne w sumie.

Gość gość
Kajetan Poznański wygląda jak pół arab.

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem buraku. Napisałem że wyglądał jak imigrant, ale nim nie był, bo był Polakiem, ale miał taki typ urody i dobrze mu z gęby nie patrzyło.

Gość gość
Miał wygląd takiego brudasa, ehhh.

Gość gość
To sobie można wyobrazić jak wyglądała dziewczyna no ale na autora to tylko byłe k******y lecą bo żadna pożądna nie spojrzy.

Gość gość
Ups porządna bląd to z pośpiechu

Gość gość
Znam takiego co wygląda jak Poznański ale wytatuowany, wiecznie z piwem albo petem w ręku. Co drugie słowo na h i k. Robi gdzieś na czarno na budowie. Co dziwniejsze ma bardzo ładną żonę.

Gość gość
Nie wyglądała na kurwę, normalna skromna dziewczyna, a tu takie numery. Ona mi się po prostu na pierwszy rzut spodobała, ale po tym już patrzyłem na nią z obrzydzeniem.

Gość gość
Ty 14'50 aleś bzdurę wymyślił.Ehhh jakich tu kretynkow mamy.

Gość gość
Chłopie, ale Poznański nie wygląda źle, a on wyglądał na takiego araba spod bloku, takiego po zawodówce i śmierdziela.

Gość gość
Do 14:59 to autor idiota wymyśla takie bzdury.

Gość gość
żadna to bzdura bo przeżyłem to osobiście. Innym razem byłem na randce z dziewczyną i ona niechcący wypaliła mi dziurę w nowej koszulce za 150 zł, nie miała z czego oddać. Mi złość szybko minęła, potem poszliśmy do mnie do domu a ona jakby w zamian za tamto ściągnęła mi spodnie i gacie i zaczęła robić loda. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego bo chodziliśmy ze sobą już ze 3 miesiące i często to robiliśmy ale jak kończyłem to przytrzymała mnie za pośladki żebym spuścił się jej do buzi co było dla mnie nowością. Po wszystkim zapytała czy jeszcze się na nią gniewam, odpowiedziałem, że i tak już się nie gniewałem i nie musiała tego robić. Po roku rzuciłem szmatę.

Gość gość
Autor idiota to albo ma dziewczynę która zadawała się z byłym Arabem albo jakąś dokumentną szmatę coś inne na niego nie lecą.

Gość gość
Kobiety jednak naprawdę potrafią być obrzydliwe. Mówi się, ze kobiety lecą na przystojniaków, ja często na fejsie widzę ładne kobiety, z jakimiś brzydalami i brudasami w wyglądu. Potrafią takim ciągnąć, i lizać tyłki. Potem przenoszą zarazki na innego. Teraz rozumiem facetów, dlaczego chcą dziewicę i czystą jak diament kandydatkę na żonę.

Gość gość
Stary, obwisly, zboczony ogorze!!!

Gość gość
na pewno dziewczyna do dziś się pozbierać nie może po odrzuceniu przez autora; adonisa z kafeterii :D :D :D

Gość gość
Ja do niej w ogóle nie podbijałem. Spodobała mi się pod względem wyglądu i nic innego. Na fejsie zauważyłem jej byłego, wtedy jeszcze z nim była.

Gość gość
Na ja też byłem zakochany do momentu kiedy nie zobaczyłem jej byłych. Szkoda ze to zobaczyłem bo od razu mi przeszło. Nie chciałem być w tym klubie razem z nimi. Co za obleśne typy. Mialem ładniejsze partnerki gdzie ona miała oczy.

Gość gość
Ja też tak mialam. Zobaczyłam na zdjeciu, że chłopak, z którym się spotykalam był kiedys z taka oblesna wiesniara tandetna i pewnie z syfem, typowa solara z bląd doczepkami. Zerwałam z nim znajomość, nie będę się po takich brudach czolgac.