Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Resocjalizacja08

Resocjalizacja : pilne odpowiedzi

Polecane posty

Gość Resocjalizacja08

Bardzo proszę wszystkich użytkowników Kafeterii o wyrażenie swojej opinii na poniższy temat. To nie zajmie nawet minutki, a Państwa wypowiedzi pomogą w utworzeniu projektu na wydziale resocjalizacji. Temat został już wcześniej podany, ale niestety bardzo mało osób udzieliło odpowiedzi. Temat dotyczy osób wcześniej karanych, mających kłopoty z narkotykami czy alkoholem.:Czy osoba wcześniej karana za pobicie, przechodząca odwyk alko i narkotykowy może się z kimś związać? Czy podjęlibyście ryzyko? Odpowiedzi mogą udzielić zarówno mężczyźni, jak i kobiety.

Gość gość
Trudno mi powiedzieć. Mam 29 lat, nigdy nikogo nie pobiłem, nigdy nie używałem narkotyków, okazjonalnie zdarzało mi się pić wódkę. Jestem singlem. Nie szukam nikogo do stałego związku.

Gość gość
"może się z kimś związać" to zła konstrukcja pytania bo przypuszczam że wiele osób myśli "owszem, może, czemu nie.. ale nie ze mną" W każdym razie ja nie związałabym się z taką osobą. Chociaż tu też jest pewna nieścisłość bo prawdopodobnie inaczej zostałaby potraktowana osoba która z odwyku/więzienia wyszła tydzień temu a inaczej taka która problemy tego rodzaju miała 10 lat temu i przez ten czas nie powróciła do nałogów/przestępstw.