Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet i książka

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o facecie którego np. widzicie czytającego książke w autobusie? "Zwykła Cipka co pewnie nie umie się bić" - taką uwagę usłyszałem czytając książkę od nastoletnich gówniar

Gość gość
a ja uważam że to czytanie na pokaz, co innego w ciszy, podczas dłuższych podróży, co innego w zatłoczonym busie kursującym na krótkich odcinkach, gdzie non stop ktoś wsiada ktoś wysiada... a taki pseudo czytelnik udaje ze go to nie rozprasza i lyka co drugi akapit z czego calosci nie zrozumie :D a potem chwali miernota ze to czytal tamto i wielce oczytany hahahahah :D🖐️

Gość gość
To bardzo sexy! Mam wiele pięknych i inteligentnych koleżanek i one uważają tak samo (patrz: nie czytasz nie chodzę z Tobą do łóżka na fb). A te panny, no cóż...Kwestia mentalności

Gość gość
Ja nie czytam tylko sie gapie w litery bo kobiety na to lecom. A swoją tak uwodze otwieram ksiazke i ona sie na mnie rzuca i mamy sex

Gość gość
Jak im się podobasz to myślą "ciacho i w dodatku intelektualista" a jak nie to myślą "(nic)".

Gość gość
nic nie sądzę, nigdy mi jakoś nie przeszkadzali, wielu ludzi czyta książki w pociągach; przejmujesz się chamowatymi tekstami g****ażerii? mogłeś wstać i dać w ryja tej osobie.

Gość gość
No chyba Cię pogięło. Sama podczas dojazdów do szkoły, na wykłady, laboratoria, czy nawet podczas wyjazdów wakacyjnych czytałam, studiowałam, uczyłam się autobusie, tramwaju, pociągu, czy metrze. Stopery do uszów i byłam w innym świecie. Dla mnie czytanie książki przez faceta to coś normalnego i pozytywnego.