Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która z was uważa sie za zadbaną kobietę?pytam serio

Polecane posty

Gość gość

uwazacie sie za zadbane kobiety?? jesli tak to ma pytanie :czy codziennie jestescie idealnie ogolone (nogi ,pachy ,łono)? czy codziennie jestescie czyste i pachnące oraz dobrze ubrane? czy w razie zaslabnięcia na ulicy czy gdziekolwiek jestescie pewne ,że zawsze będziecie wtedy czyste i ogolone dokladnie ?? pytam bo jestem pielęgniarką na sorze i często przywoża dziewczyny z wypadków i zasłabnięc ,które wyglądają jak milion dolarow (piękne makijaze i paznokcie oraz ubrania ) a jak je rozbieramy to juz nieraz widzialam przypadki ,że mialy nieogolone nogi i zarosniete pachy oraz okolice bikini.równiez zdarzaly się stare i podziurawione majtki. dlatego uwazam ze kobieta zadbana powinna byc czysta i to jest podstawa ,a nie tylko piekne makijaze i ubrania.

Gość gość
a ty pigulo na pewno jestes taka czysta....hmmmm

Gość gość
Ona taka pigula jak ja baletnica. To pustak ktory zaklada jeden i ten sam temat myslac ze to dobre prowo! A tu zonk! gownojadzie posrany!

Gość gość
A ja wierze,że to pisała pielęgniarka ,poniewaz moja siostra jest pielęgniarka i często opowiada mi jakie akcje tam mają w szpitalu właśnie z takimi mlodymi kobietami.Niby zadbane i piekne ,a jak sie je rozbierze to katastrofa:zarost nóg i bikini oraz pach ,brudne paznokcie u nóg itd.

Gość gość
Jeszcze idiotka pisze sama z soba! Co za glupia dziffa!

Gość gość
Zauważ krowo, że dużo kobiet pracuje często po 12 godzin dziennie mając dzieci i nie siedzą tak jak ty na kafe wypisując mało istotne dla życia pierdoły.Muszą pracować, ugotować dzieciom jeść , ogarnąć mieszkanie, zrobić pranie, zakupy i mieć dopiero czas dla siebie. A szczytem chamstwa jest naśmiewać się z pacjentów przywiezionych do szpitala i zwracać uwagę na szczegóły zamiast zadbać o stan jego zdrowia. Nie mam słów dla chamstwa.

Gość gość
Nie wszystkie pracują w burdelu gdzie tylko leżą i pachną.

Gość gość
16.52 Daj spokoj to smarkula wyskakujaca z tym samym tematem co jakis czas. Nawet mi sie nie chce szukac tego samego tematu bo szkoda czasu na takiego gownojada!

Gość gość
Na szczęście też nie wszystkie zaglądające tu wioną takim jadem i chamskimi komentarzami. Gość obserwator.

Gość gość
To idz do ksiazek z****** obserwatorko albo zaciagnij sie do zwiadowcow.

Figi cora w całości wykonane są z lekkiej i bardzo przewiewnej bawełny. Idealne do codziennej stylizacji, ponieważ ich estetyczne wykonanie sprawie, ze czujemy się piękne i kobiece. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość czarna osa
Jakoś mi się wierzyć nie chce żeby jakaś kobieta ubrałaby dziurawe majtki jak teraz za 3.50 można zwykle majtki kupić. Są też lepsze ale chodzi o to, że na najtańsze stać każdego. Co do nóg i pach to mogę w to uwierzyć ale bikini to już nie wierze. Jak kobieta ma faceta to robi to codziennie i to wchodzi w taki nawyk, że bez tego źle się czuje. Zatem albo to były jakieś nastolatki albo stare babcie albo to prowo.