Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM PRZYSTOJNY CZY NIE ???

Polecane posty

Gość gość
Ile lat masz?

Gość gość
24

Gość gość
Myślę, że jesteś normalny. Oznacza to, że Twoja uroda nie jest decydująca ani do odrzucenia, ani chęci poznania Cię. Co to znaczy olewają Cię ? Myślę, że po prostu brak Ci pewności siebie, masz też zaniżoną samoocenę. Uroda jest ważna jak chcesz być modelem, a w przypadku faceta nie jest ważna dla nawiązania relacji z kobietą (no chyba że szukasz tanich panienek na disco). Liczy się to co mówisz, to co robisz, jak się zachowujesz, jakim jesteś facetem.

Gość gość
Przecietny

Gość gość
17:54 Żartujesz? Kobiety też są wzrokowcami ;) Nie ma to nic wspólnego z inteligencją.

Gość gość
Zapuść włosy, jakiś lekki zarost, fajna fryzura, solara i będziesz inny człowiek.

Gość gość
gość dziś Powiedz to kobietom Polańskiego, Diego Rivery i wielu innych. Znam wielu przeciętniaków, którzy mają dziewczyny, żony. Liczy się pewność siebie i świadomość własnej wartości. Ten koleś ma zaniżoną, a do tego błędne pojęcie o systemie atrakcyjności. Jasne, że na ulicy prędzej obejrzą się się za sobowtórem Beckhama czy Ronaldo, ale czy coś z tego dalej będzie ? Gdyby kobiety kierowały się tylko urodą, to mężami zostawaliby sami przystojaniacy, a brzydale siedzieli w domach sami :D

Gość gość
podobasz mi sie

Gość Amandaamanda
Powiem ci ze masz szanse jak kazdy ja nie jestem ładna no moze szczupła i figura okej a mam mega przystojnego narzeczonego kazdy sie zachwyca kto widzi mojego narzeczonego ze przystojny niektórzy się dziwią ze koles ze mną jest a powiem ci ze mam blizny po wypadku samochodowym na twarzy i tak dalej miałam operacje bo miałam pocharataną buzie juz jest lepiej i sama miałam kompleksy ze nikt mnie nie zechce a mój narzeczony udowadnia ze jestem piękna ze dla niego najlepsza takze głowa do góry będzie dobrze