Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabavny1985

Czy rozmiar ma duże znaczenie?

Polecane posty

Gość Rescator 555
Duży w d***e jest ok.

Gość gość
żadnego ;)

Gość gość
Rozmiar ma znaczenie ale tylko dla pustych lalek ktory patrza na wyglad faceta i na pełny portfel. W milosci rozmiar nie ma znaczenia. Poza tym zaspokoic kobiete mozna nie tylko penisem. Wystarczy spojrzec na lesbijki. Im penis nie potrzebny. Maja paluszki, jezyk i dilda ewentualnie wibratory

Gość gość
Tak, rozmiar ma duże znaczenie. Mój mąż z kolei ma za dużego dla mnie i mimo sporego stażu nadal odczuwam boleśnie seks kiedy się wystarczająco nie przygotuję. Pewnie, że można jakoś zrekompensować, są zabawki różne, ale to nie to samo.

Gość gość
Im wiekszy penos tym mniej istotna jest osobowosc i majetnosc mezczyzny. Murzyn z duzym moze ponizac i pluc w twarz bialej kobiecie a ona jest zadowolona

Gość gość
Przez pare miesiecy spotykalam sie zfacetem ktory mial jak dla mnie penisa wyjadkowo duzego nie byl dlugi ale za to gruby i jak byl we mnie to czulam go i czulam ze jeszem wypelniona. Po kazdym stosunku czulam sie wspaniale. Ale co najgorsze bylo dla mnie musielismy sie rozstac bo on byl zonaty. Od tego czasu nie moge znalesc faceta z takim samym kulasem zeby mnie tak ostro posuwal

Gość gość
Ma znaczenie nie lubie nosic zaciasnych ubran.

Gość gość
zabavny1985 2016.02.24 długo Twoja zona byla z bylym ?

Gość gość
Oj ma znaczenie i to bardzo duże, jak to czytam to mam wrażenie że tylko kobiet tu napisało.

Gość OKI

nie jak dla mnie sztywnosc i twardosc jest podstawa udango stosunku zakonczonego orgazmem