Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was kocha nieszczesliwie?

Polecane posty

Gość gość

kto z was kocha nieszczesliwie? zwiazek bez przyszlosci, osoba zajeta, druga osoba nie odwzajemnia uczucia, rozne, inne powody...? duzo tu takich osob?

Gość gość
Ja kocham nieszczęśliwie.

Gość gość
ja tez

Gość gość
Tak, oboje zajęci. :( Najpiękniejsze i najsilniejsze uczucie w moim życiu. Teraz szykuję się na depresję ...

Gość gość
Tak, wpadlam w mega dol :(

Gość Śnieżynka29
Ja też, on zerwał kontakt a mi nadal bardzo zależy :( tydzień płaczu, ciągle o nim myślę i mam nadzieje ze zmieni zdanie i będzie chciał ze mną być ale na to są bardzo nikłe szanse. Tylko ja się tak nakrecam. Macie jakieś porady jak przetrwać ten smutek i żal? Macie jakieś pomysły? Wszystko mi go przypomina :(

Gość gość
niestety ja tez, niedługo minie pol roku i licze ze mi przejdzie bo inaczej nie wiem co zrobie ;(

Gość gość
mi przeszło po 2,5 roku i jest zajeabiście !

Gość Śnieżynka29
To az tyle jeszcze potrwa?? Ja dopiero 1,5 tygodnia mam za sobą :(

Gość gość
a ja pare lat bez zwajemnosci, on o tym nic nie wie :(:(

Gość gość
śnieżynko29 zostawił cie :(

Gość śnieżynka29
gość 21:07 - to dość długa i złożona historia ale po czterech miesiącach spotykania on ostatecznie zdecydował o zerwaniu kontaktu, a ja bardzo to przeżywam :/

Gość gość
Ja tez kocham go do tej pory. Ostatnio widziałam go z inna dziewczyna. Patrzyl się jakby chciał podejść. Ja skonczylam ten związek i bardzo żałuje. Uleglam rodzicom i mam.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy możesz marzyc o wspolnej przyszłosci z tą osobą, mimo tego ze w tej chwili w to nie wierzysz bo jest jak jest, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ja w sumie też. Zakochałam się 4 lata temu naprawdę od pierwszego wejrzenia, on tak samo. Myślałam, że jak już jest miłość to wszystko idzie z górki....

Gość śnieżynka29
niestety nie zawsze w życiu wszystko układa się po naszej myśli. Ja też zbyt dużo i zbyt długo nad wszystkim się zastanawiałam i przez to zostałam sama. Nauczyłam się, że nie warto jest tak wszystko kalkulować bo potem może okazać się za późno. Zwlekałam i on postanowił to zakończyć...

Gość gość
I ja . 3 rok beznadziejnie zakochana w zajętym mężczyźnie. Zakochanie od pierwszego wejrzenia. Obustronne. Kiedy rozum walczy z sercem i wygrywa, dusza jest w piekle. . Największemu wrogowi tego nie życzę Jedyna nadzieja jaka mam jest to że kiedyś zapomnę na zawsze . P .

Gość gość
Mimo koszmaru przez który przeszliśmy w zeszłym roku, nadal bardzo nam zależy, ale czemu to nie moze byc prostsze?

Gość gość
Jaki to koszmar?

Gość gość
Ja tez kocham nieszczesliwie zajetego , zakochanie tez obustronne od pierwszej rozmowy.

Gość gość
Problemy po prostu... związek na odległość mocno wszystko skomplikował, najpierw on zawinił a potem ja mu się odwdzięczyłam, ale teraz znowu jest nadzieja :)

Gość gość
Milosc od pierwszego wejrzenia- 2 lata razem zeby on mi powiedział ze nic głębszego do mnie nie czuł. Kocham go nadal i zaden poźniejszy facet nie wywołał we mnie równie silnych uczuc. Oboje jestesmy teraz samotni ale za bardzo mnie zabolały jego słowa i nie chce wiecej do tego wracac.

Gość gość
TAK wiele tu takich

Gość gość
m.inn ja też...:(