Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćE

Masz kochanka, jesteś kochanką to mam pytanie

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem co o tym myśleć ale mój kochanek niedawno wysłał mi takiego smsa - Aniu nie dam rady dziś do ciebie wpaść bo muszę jechać z psem do weterynarza. Tylko że ja nie jestem Ania... jesteśmy razem 4 lata.

Gość gość
dziś tak tak naiwna kochanko. :D Twój brat i kazirodztwo :D

Gość gość
gość dziś w jej wydaniu to by było kazirodztwo bo opisuje przypadek swojego brata Wszystkie tu na forum to kochanki hahaha x wszystkie nie ale ty na pewno nią jesteś

Gość gość
Niewygodny temat dla kochanek. :D Nie chcą nawet myśleć, że są jedną z wielu, a co dopiero się przyznać ? :D

Gość gość
Nie jestem jedna z wielu, ale to nie wasz interes.

Gość gość
gość dziś Nie jestem jedna z wielu, ale to nie wasz interes. xxxxxx A nie mówiłam, że to głupie i naiwne stworzenia :D

Gość gość
kochanki nie mają godności i honoru. wybaczą wszystko facetowi, nawet najgorsze świństwo, żeby tylko do niej przyszedł na bzykanko.

Gość gość
gość dziś gość dziś w jej wydaniu to by było kazirodztwo bo opisuje przypadek swojego brata Wszystkie tu na forum to kochanki hahaha x wszystkie nie ale ty na pewno nią jesteś V Ja jestem dobry czlowiek i pomagam potrzebującym, jeżeli ma Ci ulżyć to mogę być dla Ciebie kochanką ;)

Gość gość
Ja jestem dobry czlowiek i pomagam potrzebującym x biegając z wypiętą dopą za żonatym?

Gość gość
gość dziś Nie wiem co o tym myśleć ale mój kochanek niedawno wysłał mi takiego smsa - Aniu nie dam rady dziś do ciebie wpaść bo muszę jechać z psem do weterynarza. Tylko że ja nie jestem Ania... jesteśmy razem 4 lata. xxx Pytałaś go kto to jest Ania?

Gość gość
Ja jestem dobry czlowiek i pomagam potrzebującym x biegając z wypiętą dopą za żonatym? V Żonaty nie jest potrzebujący no chyba, że ma taką żonę jak Ty ; ) Ja trójkątów nie uznaje, albo jestem jedyna albo wcale :)

Gość gość
zazyłas leki stara prókwo? rzyg

Gość gość
Sama zażyj leki dopodajko, bo ci się peessda rozleci. Dopiero będzie rzyg :D

Gość gość
Żonaty nie jest potrzebujący no chyba, że ma taką żonę jak Ty ; ) Ja trójkątów nie uznaje, albo jestem jedyna albo wcale x no widać że ciebie dziś kochaś nie obraca bo urzędujesz na kafe :D:D:D

Gość gość
przy takim słownictwie i miernej urodzie nie dziwie sie że woli inne kaleko. umyj się :P

Gość gość
umyj to ty się szmato śmierdząca a kaleką jesteś sama tylko umysłową dlatego kochaś już dawno inne obraca a ty kipisz ze złości :D:D:D

Gość gość
Żonaty nie jest potrzebujący no chyba, że ma taką żonę jak Ty ; ) Ja trójkątów nie uznaje, albo jestem jedyna albo wcale xxxxxxxxxx Jak to nie? Przecież on z żoną co noc się kocha. Nawet niedawno myślała, że jest w ciąży

Gość gość
Żenada jaki głupie kurfy tudzież siedzą.

Gość gośćE
Cóż poziom wypowiedzi świadczy o poziomie piszącego. Nic więcej dodać nie można. Pytanie było czy kobieta wybaczyłaby gdyby dowiedziała się, że nie jest jedyną kochanką a nie dlaczego to robi, co nią kieruje. Swoją drogą dlaczego ktoś kto nie jest kochanką, potępia takie zachowane wchodzi na takie wątki?

Gość gość
żebyś kochanico jedna z wielu miała zagadkę :D

Gość gość
gośćE a ty już ile razy wybaczyłaś, że kochaś oprócz ciebie bzyka też inne?

Gość gość
Jestescie zaburzone czy co? Kochanki sa jakie sa. Juz taka ich natura. Nie miałam pretensji do kochanicy mego meza. Puściłam wolno. Tylko zakłulo mnie w sercu, ze ja po tylu latach wspolnie spędzonych, nie miałam tylu rzeczy, co ona w ciagu 1 miesiąca. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Jak szybko zaczęli sie, tak szybko skończyła sie ich milosc. Nie ona mi przysięgała, z tego co wiem, to węszyła, kręciła sie cały czas wkoło niego, mieliśmy trudny okres i zauroczył sie. To jest taki typ kobiety. On nie był pierwszym żonatym w jej karierze.

Gość gośćE
Do gość 17:04 i 17:06 - Dobrze, że na maturze testują umiejętnośc czytania ze zrozumieniem. W waszym przypadku jak widzę matury brak choć wszystkie rozumy pozjadane. Oj, dzieci, dzieci.

Gość gość
ej baby baby,zadnej z wami rozmowy bo ktokoliwek napisałby cos przeciwko zonkom, od razu jad, ze jestesmy kochanice, ze bee, ze glupie i naiwne.zenada ta wasza rozmowa

Gość gość
gośćE smarkata kochanico przecież ty nawet nie wiesz jak wygląda prawdziwa matura, bo cię do niej nie dopuścili. nie ośmieszaj się już dłużej. wszyscy tu wiemy, że jesteś kochanką żonatego. przyznałaś się i to nie raz w innych wątkach

Gość gośćE
Do gość 17:36 - Cóż za bystry umysł! Jaka błyskotliwa analiza! Jesteś gościu lepszy/lepsza niż Sherlock, Poirot i por. Borewicz razem wzięci :D Weź się tak nie napinaj, bo ci żyłka pęknie. A za smarkulę chyba dziękuję.

Gość gość
kochanico E nikt się nie napina. mamy beke z ciebie jak się głupio tłumaczysz :D

Gość gość
GoscE wez k***a zluzuj bo ci poslady pękną i zabrudzilam gacie. Jestescie banda rozjuszonych, beznadzeinych, frustratek i opluwacze. O kawałek buraka, ktory zdradza zone z kochanka i kochanke z zona, kochanke z następna i zone z trzecia. Jestescie tak proste, burakowate, ze az mi Was Korwa nie jest zal. Żenujące babsztyle, nic poza tym. Utopilybyscie sie we własnym jadzie i ślinie, ktora plujecie.