Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKobieta29

Relacja damsko męska

Polecane posty

Gość gośćKobieta29

Witajcie, proszę o pomoc. Wiem, że takich tematów było tu pełno. Poradźcie mi coś. Wydaje mi się, że wiem jak jest, ale wmawiam sobie, że może jednak jest inaczej. Oczywiście chodzi o faceta. Poznaliśmy się 4 miesiące temu w internecie. Przez pierwsze dwa tygodnie posialiśmy przez 3-4 godziny dziennie. Po tym czasie spotkaliśmy się. Wszystko było naprawdę super. Zaczęliśmy się spotykać co tydzień. Jednak cały czas kontaktujemy się tylko wirtualnie, zero telefonu. W pewnym czasie on miał problemy zdrowotne przez 3 tygodnie i nie widywaliśmy się w tym czasie. Delikatnie próbowałam mu zasugerować, że mogę go odwiedzić, ale jakoś nie podjął tego. Później spotkaliśmy się 2 razy i dopadła mnie grypa przez 3 tygodnie. Odzywa się do mnie codziennie. Ja bym chciała coś wiecej, ale nie będą tą która proponuje spotkanie. Jak myślicie, o co mu chodzi? Co powinnam zrobić? Chyba nie traktuje mnie poważnie. Tylko po co się w takim razie odzywa i zagaduje do mnie. Zero tematów o spotkanie. Proszę o szczere odpowiedzi.

Gość gośćKobieta29
Pomóżcie zrozumieć faceta

Gość gośćKobieta29
Nie chcę tego przekreślać.

Gość gośćKobieta29
Chyba wszyscy poszli spać :P

Gość gość
Daj mu trochę czasu, może jest nieśmiały..

Gość gośćKobieta29
Tyle ile można czekać.

Gość gość
Albo jest strasznie niezdecydowany i sam nie wie co chce, albo się Tobą bawi..

Gość gośćKobieta29
Właśnie to niezdecydowanie, też mi to przyszło do głowy.

Gość gość
Jestem chyba w podobnej sytuacji tylko po drugiej stronie :) Szczerze - boję się odrzucenia, nie wiem, czy ona chce tego spotkania (ja chce bardzo). Ostatecznie postanowiłem, że zaproszę tę moją gdzieś w weekend. Może Twój też się w końcu zdecyduje :)

Myślę, że sam nie wie, czego chce, może ma rodzinę, może fajnie mu się z Tobą rozmawia, ale nie jest Tobą oczarowany, zafascynowany.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi Gość 23:23 życzę powodzenia, zaproś Ją, może czeka na to tak jak ja :-) Innaccessible89 z tym oczarowaniem i zafascynowanien to niestety możesz mieć rację.

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec jakie są jego intencje, co on myśli, co czuje napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Może traktuje Cię jak przyjaciółkę. Może sama go gdzieś zaproś..

Gość gośćKobieta29
Wspomniałam o spotkaniu w zeszłym tygodniu, ale mi się nie udało. Teraz jego kolej. Nie będę mu się narzucać. Chyba nic z tego nie będzie. Szkoda.