Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona1986

Mój były mnie zdradzał

Polecane posty

Gość Zraniona1986

Sprawa wygląda następująco byłam z facetem kilka lat, nagle że to koniec z jego strony. Zaakceptowałam to. Obecnie on ma dziewczynę i profil na portalu randkowym! A tam wyświetla się od kiedy ma utworzony profil, i ma to utworzony kiedy to jeszcze był złamany drań ze mną! Sprawa jest świeża bo to kilka miesięcy i rany też świeże nie ukrywam że nadal go kocham. Pokazał mi swoje zdjęcia fakt że nie wyraźnie. Cały dzień dziś chodzę poddenerwowana chce mi się płakać. Co lepsze on powtarzał że tylko ja i nikt inny. Mam ochotę mu to wygarnąć że był wobec mnie nie fair i spotkać się z nim oczywiście za pośrednictwem tego portalu że na randkę a może niby coś więcej jako niby nie ja i przyjść osobiście aby doznał szoku i wtedy mu wygarnąć i powiedzieć że za to że już ze mną tak grał i teraz to robi dalej to mówię jego dziewczynie, co o tym myślicie? W końcu facet cały czas oszukuje! A Wy jak byście postąpiły, z drugiej strony mam opory żebym nie wyszła na psychiczną jakąś że go kocham i mi zależy. Choć nie ukrywam zależy inaczej bym zlała to.

Gość gość
Daj spokoj, szkoda nerwow na smiecia

Gość gość
zalezy ci na kims takim??? moze powinnas isc sie leczyc?

Gość gość
Jak chcesz poznac prawde o nim , napisz do mojej wróżki Sofii . Ona Ci napisze czy macie szansę na wspólną przyszłość. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl