Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę żyć inaczej niż inni to ode mnie oczekują

Polecane posty

Gość gość

Właśnie to do mnie dotarło. Wszelkie próby nacisku już na mnie nie działają, ale do takiego stanu trzeba dojrzeć.

Gość gość
a jeszcze trudniej z takim nastawieniem przezyć;)

Gość gość
może ci sie wydawać, że ktoś czegoś od ciebie oczekuje np dla twojego dobra ale niestety w wiekszości ludzie ci to lunatycy i są jedynie narzędziami perswazji ci na samej górze którzy tym kręcą oczekują od ciebie korzyści i jak im ich nie przysporzysz to sie ciebie pozbęda;) tak czy inaczej:)

Gość gość
Nareszcie. Jedyny sposob na zycie.

Gość gość
czasami nawet robiąc coś wbrew oczekiwaniom np rodziny robisz to czego oczejują od ciebie twórcy różnych popkultur promujących bunt, rewolucje itp. dlatego zapomnij o tym, że możesz robic coś czego sie od ciebie nie oczekuje. zrobisz dokładnie to czego sie oczekuje. oczywiście nie są to jakieś prezyzyjne plany wobes twojej osoby. ważne żebyś nie zakłóciła zaplanowanych procesów "społecznych" i była podatna na socjotechnike. a nawet jak nie jesteś to też znajdą dla takich jak ty zastosowanie. dlatego podsumuje twój topik jednym zdaniem: możesz se nie chcieć:D

Gość gość
kwestia dyskusyjną jest natomiast o jakie korzyści im sie rozchodzi. cięzko to ugryźc pewnie dlatego, że z racji jakich pewnych informacji na ich temat oprócz tego, że są mistrzami kłamstwa, można jedynie spekulować co do natury tego czegos a nawwet co do natury świata albowiem jego przeróżne wizje i teorie na jego temat również są ich dziełem. pewne jest natomiast tylko jedno: jak z nimi wejdziesz w uklad to skończysz marnie.jako kooorfa albo inny cwel:)